Silivri Facebook
banner88

NAZİF KONUK KAVGAYI ANLATTI... (VİDEO)

NAZİF KONUK KAVGAYI ANLATTI…

DÜNKÜ haberimizde Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Nazif Konuk ile Silivri Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir arasında yaşananları yazmış ve Kandemir’in basın açıklamasını yayınlamıştık…

Bugün de Nazif Konuk ile Ramazan Sakallıoğlu basın toplantısı yaparak olayların nasıl başladığını ve nasıl geliştiğini anlattı… Ayrıca bayanlara emekçi kadın günü olduğundan onlara çiçek verdi...

Nazif Konuk’un yazılı basın bildirisi ve konuşma videosu.

 

Değerli Basın Mensupları,

Silivri Belediyesi Meclis Üyesi olan ve 21 yıldır Silivri’de ikamet etmekte  olan ben Nazif Konuk, hiçte arzu etmediğim ve şahsıma yakışmayan bir durum ile karşınızda olmaktan hicap duymaktayım.

 

Değerli Basın Mensupları,

Yılmaz Kandemir ile aramızda yaşanan  tatsız olay 35 yıllık ticaret hayatımda  ilk kez başıma gelen ve beni derinden yaralayan , üzen bir olaydır.  Kandemir’in sizlere yazılı olarak  sunduğu ve basınımızın  yayımladığı iddialar tamamen tek taraflı ve kendi menfaatleri doğrultusunda kaleme alınmış bir ifadedir.

Kendi anlatımı ile iki üniversite bitirmiş, siyasette belli yerlere gelmiş, bir çok kez Belediye başkanlığına aday olmuş ama seçilememiş bu şahıs hak korumaktan söz ederken; önce kendi ve büyük ailesinin hakkını korumaktan söz ederken, halkın hakkını korumaya yönelik bir çaba içinde olmadığı açıkça ortadadır.

İlişikte sunduğum  satış protokolündeki imza kime aittir? Benim ofisimde 10 bin lirayı alıp imzayı atan Yılmaz Kandemir değil midir?  Sekiz aydır bu paranın üzerine yatan ve ne satışı yapıp ne de parayı iade etmeyen kimdir? Elbette Yılmaz Kandemir. Sonra da ortalığa çıkıp dürüstlükten , adaletten söz edeceksin. Kimi kandıracağını sanıyor Yılmaz Kandemir.

Basına anlattıkları işin masalıdır. Herkes bu dünyada namus ve şerefi için yaşamaktadır. Kendini haklı göstermek için lafı bir sürü dolandıran Yılmaz Kandemir, ilişikteki satış protokolünden de anlaşılacağı gibi verdiği söze, attığı imzaya karşın ve üstelik satış protokolünün 7 ve 8. Maddelerine  aykırı davranmış ve sayın Atila Süne’nin  10 bin lirasının üzerine  sekiz aydır yatmaktadır. Bu hangi saygınlığa, hangi insanlığa ve hangi hak-hukuka  uymaktadır.  Yılmaz Kandemir laf kalabalığı yaparak ve külhanbeyi tavır ve beyanatları ile nereye varacaktır.

Sayın Basın Mensupları,

Yılmaz Kandemir’in acil olarak psikolojik destek alması gerektiği birçok vatandaşımız tarafından kahve sohbetlerinde dile getirilmektedir.  Buna bugüne kadar katılmıyordum. Ancak, yaptığı yazılı basın açıklamasında belirttiği olaylar sadece onun hayal ürünüdür.  Kendisi ile bir arbede yaşamadık. Ne ben ona vurdum, ne o beni itti. Sadece ses tonlarımız yaşanan olayın gerginliği ile yükseldi.  Benim ona vurmam, onun beni itip düşürmesi falan tamamıyla hayal ürünüdür.  Bu konuda onu seven insanlar derhal tedavi görmesi için ikna etmelidirler.

 

 

Değerli Basın Mensupları,

İşin özüne dönecek olursak, ortada bir anlaşma ve verilen 10 binliralık bir ön ödeme; yerine getirilemeyen bir satış ve dostum sayın Atila Süne’nin 10 bin lira parası Ağustos ayından günümüze  Yılmaz Kandemir tarafından gasp edilmiştir.

Kendinin hayal dünyasında yaşattığı  arbede ile söz ettiği gün  Fatih Mahallesine kendisi ile görüşmeye gittik. Burada aldığı parayı ödemeyeceğini mahkemeye gitmemizi kabadayı bir tavır ile söyledi. Bunun üzerine bizde sinirlerimize hakim olamayıp sesimizi yükselterek bağırıp çağırdık.  Olay bundan ibarettir.

Kendisi yazılı açıklamasında belirttiği kadar saygın, dürüst, güvenilir bir insan ise sekiz ay önce aldığı  ön ödemeyi iade etmeliydi. Ya da satışı gerçekleştirmeliydi. Artık bunlara da gerek kalmamış ve olay yüce yargıya taşınmıştır.

Siz değerli basın mensupları aracılığı ile değerli  Silivri halkına saygılarımla duyururum..

 

Nazif Konuk

Silivri Belediyesi Meclis Üyesi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol