Silivri Facebook
banner88

Öğretmenler yemekte buluştu

Haber MERKEZİ

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki eğitimciler için akşam yemeği düzenledi. Silivri merkez, belde ve köylerindeki tüm eğitim kurumlarında görevli ve emekli öğretmenler ile eşlerinden oluşan yaklaşık 1000 eğitimci, yemekte bir araya geldi. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemeğe Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Silivri İl Genel Meclis Üyeleri, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Namık Öndeş, Metin Karakaş, Başkan Danışmanı Sancak Dolar, eğitime katkı sağlayan hayırseverler de katılarak eğitimcilerle birlikte oldular.

İşler, Turan’a teşekkür etti

Yemekte ilk konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a teşekkür etti. İşler, “2004 yılından bu tarafa tam 5 yıldır sevgili başkanımız sağ olsun var olsun ekibi ile birlikte hepimizi böyle yemeklerde bir araya getirdi. Eğlendik, coştuk ve birlik ve beraberliğimizi perçinleştirmeye çalıştık. 2003 yılında Cumhuriyetin 80. yılı nedeniyle öğretmenler korosu oluşturduk. Arkasından tekrar bir koro oluşturduk. Türk Sanat Müziği ile başladık, sonra Türk Halk Müziği ile devam ettik ve geçen yıl öğretmen arkadaşlarımızdan oluşan sololarla eğlendik. Sayın başkanımız bizi, 1500 kişiyi buraya toplarken biz de kendisine bir jest olsun diye değil ama üzerimize bir görev alarak 5 arkadaşımız sizleri coşturacaklar.
Birliğiniz dirliğiniz daim olsun, ömrünüz uzun, bereketli olsun. Evleriniz de hep mutlu olun inşallah. Sayın başkanım ömrün uzun olsun, var olasın. Biz tekrarını istiyoruz. İnşallah 2009’da da birlikte olmak ümidi ile teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Turan: Gelecek yıl kültürel ve sanatsal faaliyetlerde kültür merkezi’nde olacağız.”

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan da konuşmasında, eğitime verilen desteğin ülkenin geleceğine sağlanan destek olduğunu vurguladı ve “Geleneksel hale getirdiğimiz bu davetimizde amacımız sizlerle birlikte olmak ve sizlerin bu mutlu gününde yanınızda olmak.  Değerli öğretmenlerim, 5 yılık belediye başkanlığımız dönemimizde eğitime çok önem verdik. Okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz çok iyi biliyorlar ki, bu dönemde okullarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında her zaman sizin yanınızda yer aldık ve bir çok ihtiyacınızı karşıladık, bundan sonra da karşılamaya devam edeceğiz.
Yine hayırseverlerimizin önünün açılması noktasında hayırseverlerimizin yanında olduk.  Ben hayırseverlerimize Silivri halkı adına teşekkürlerimi arz ediyorum. Onlarla birlikte eğitimimiz çok iyi bir seviyeye geldi ve bundan sonra daha da iyi noktaya gelecektir.
Bir müjdeyi verip sözlerimi tamamlamak istiyorum. Hatırlarsanız geçen sene yine 24 Kasım’da bir söz vermiştim. Silivri’mizde bir kültür merkezinin olmayışının eksikliğini yaşadığımızı söyleyip, Kültür Merkezi yapacağımızın sözünü vermiştik. Kültür Merkezimizin inşaatına başladık. İnşallah gelecek yıl çok daha güzel ortamlarda kültürel ve sanatsal faaliyetlerde Kültür Merkezi’nde olacağız. Hepinizi yürekten ve candan selamlıyorum. İyi ki varsınız, 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun diyorum. Allah başımızdan sizleri eksik etmesin.” şeklinde konuştu. 

Öğretmenler, canlı müzik eşliğinde eğlendi

Silivri Belediyesi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği yemek, Silivri’de görev yapan müzik öğretmenleri İlhan İnanç, Metin Can Erkencigil, Selami Dilsiz, Başak İnanç, İsmail Karagüzel’in sırasıyla şarkılarını seslendirdiği konser ile devam etti.
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, müzik öğretmenlerine birer buket çiçek ve hediye vererek teşekkür ettti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol