Silivri Facebook
banner88

Öğretmenlere Yakışmadı

Kaynak : Değişim Gazetesi

Geçtiğimiz Cuma günü Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu'nda eğitim kurumuna yakışmayacak bir olay yaşandı. Yaşanan çirkin olayda bir öğretmen aynı okulda görev yapan diğer bir öğretmen tarafından tartaklandı .

Olayla ilgili açıklama yapan Eğitim-Sen Başkanı Taner Aytalay konu ile ilgili şunları söyledi “Beden Eğitimi Öğretmeni Kemal Yurt okulda spor parası toplaması için bir görev verilmiş. Spor parasını alamadığı için öğrencilerin oynamak için istedikleri topu vermemesi üzerine yaşadılar. Konu ile ilgili münakaşa yaşandıktan sonra Kemal Yurt tenefüs arasında sınıf öğretmeni Muharrem Zamur’un yanına gelip tartaklamış.

Bu çok çirkin bir olay. Biz öğretmenimizi devlet hastanesine kaldırıp tetkiklerini yaptırdık. Özelleştirme kapsamında öğretmenlerden para toplatılması öğretmenlerin birbirine düşürülmesi okulların parasal maddi durumlarını öğrenci velileri tarafından giderilmesi lanse edilmiştir. Asıl sıkıntı bundan kaynaklanıyor. Bu tip insanların eğitim kurumlarında çalışması son derece sakıncalıdır. Bu kişilerin kendileri ile ilgili sorunları var diye düşünüyorum.” Dedi.

Cihangir Davutoğlu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol