Silivri Facebook
banner88

Parkköy mevkiinde Bedaş'a tepki büyüyor

Özel Haber Cihangir Davutoğlu

İstanbul’un gürültülü, trafikli ve zor yaşam koşullarından bıkıp, bu bölgelerde huzur içinde yaşamak isteyenler karşılaştıkları çok sık elektrik kesintilerinden bıktılar. Her kesintide elektrik arızayı aradığımızda, telefonları açık bırakıp meşgule düşürüyorlar zar, zor ulaştığımızda da arıza var diyorlar. Ne bitmez arızaymış ki, vatandaşı çileden çıkarmayı başarıyorlar, diyorlar.
 
Elektriklerin, gece gündüz demeden kesilmesi kullanılan ev eşyalarına zarar veriyor. Bu konuda çalmadık kapı bırakmayan ve en son gazetemizi ziyaret eden Serdar Uygun isimli bir site sakini şikayetlerini şöyle dile getirdi: “ Bizler buraya Silivri’nin bir mahallesi oldu, her imkanımız var diye geldik ancak elektriklerin sık, sık kesilmesi ile doğalgaz çalışmadığı için üşüyoruz. Haftada en az üç dört defa uzun süreli 2 – 3 saati bulan kesintiler oluyor, kısa süreli kesintiler ise devamlı oluyor. Şikayetlerimize rağmen ne zaman kesin çözüme ulaştırılacak bilmiyorum’’dedi.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Silivri Bedaş yetkilileri olayı doğrulayarak şunları söylediler: Bu bölgede uzun zamandır kabloların yer altına alınma işlemleri devam ediyor, Bizimköy Kınalı caddesindeki çalışmalarımız son aşamaya geldi, vatandaşlarımızın 15-20 gün sabretmeleri halinde işlemler tamamlanacak ve elektrik kesintilerine son verilecek’’ dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol