Silivri Facebook
banner88

Sanatçılar Köy'ünde piknik
Köyün Kurucu Başkanı ve şuanda Denetimcisi durumunda olan Silivri Yerel Değişim Gazetesi Köşe Yazarı Lerzan Öke yönetiminde yapılan YOGA hareketleri ise pikniğe ayrı bir renk kattı.
 
Lerzan Öke üyelerine hitaben yaptığı konuşmada; Bu köyün kurulma amacının 50 yıllık ideali olduğunu ve “ULUSLAR ARASI BOYUTTA BİR KÖY” olmasını düşleyerek kurduklarını ve sadece kendilerini değil Silivri’ye bir Sanatçılar Köy’ü kazandırmak olduğunu ve bu köyün ülkemize Batı’nın gözünde kültür ve sanat konusunda pek çok prestij kazandıracağını ve bir değerde taşıyacağını vurguladı.
Köyün kuruluş aşamasında pek çok zorluklarla savaştıklarını “ Bürokrasi çengeline” takılıp çok zaman kaybettiklerini de sözlerine ekleyen Lerzan Öke Kurucu Başkanlığından öte 12 yıl da Kooperatif Başkanı olarak yakınen ilgilenebilmek için Silivri merkezine yerleşerek çok sevdiği Kadıköy’ü bile terk ettiğini gerek eski CHP döneminde olsun gerekse AK Parti dönemindeki başkanların konuya gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını özellikle eski Silivri AK Parti Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş’ın piknikte ailece yanlarında yer aldıkları gibi, karşılaştıkları her zorlukta yanlarında olduğunu” sözlerine ekledi.
Son 12 seneden beri Sanatçılar Köy’ünün Kooperatif Başkanlığını yürüten Nilüfer Senin; “Lerzan Hanım ne düşünüyorsa ben onu biliyor ve söylediklerine katılıyorum. Ben Hüseyin Başkan’a ve Metin Başkan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
Yeni Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Uzun’un davet edildikleri fakat önemli toplantı ve sorunları nedeni ile sonunda katılamadıkları piknik Öke’nin spor yaptırdığı grubun şu YOGA sözleri ile sona erdi; “SAĞLIKLIYIM, MUTLUYUM, HUZURLUYUM, BUNDAN BÖYLE KENDİME VE ETRAFIMA DAHA FAYDALI OLACAĞIM, DAHA FAYDALI OLACAĞIM”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol