Silivri Facebook
banner88

Sevgi Pınarı, Filistin'e yardım eli uzatıyor

2008 yılının son günlerinde başlayan İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları bir haftadan daha uzun süredir devam ediyor. 500’den fazla kişinin ölmesine neden olan, bölgedeki ölü ve yaralı sayısının artmaya devam ettiği olaylarda halkın ihtiyaçlarına sosyal kurumlar da çeşitli katkılar sağlıyor. Silivri Belediyesi Sevgi Pınarı Sosyal Hizmetler Merkezi de, Gazze’ye yardım elini uzatıyor.

Filistin’e yardım eli
 
Silivri Belediyesi Sevgi Pınarı Sosyal Hizmetler Merkezi Başkanı Bahar Turan’ın öncülüğünde başlatılan çalışmada, vatandaşların her türlü ayni ve nakdi yardımları merkez aracılığıyla toplanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
 
İsrail bombardımanı altındaki Gazze’de yaşananların bir insanlık ayıbı olduğunu hatırlatan Silivri Belediyesi Sevgi Pınarı Sosyal Hizmetler Merkezi Başkanı Bahar Turan, “Gazze’deki Müslüman kardeşlerimize ilçemiz halkıyla birlikte dost eli, yardım eli uzatıyoruz. Orada yaşayan kardeşlerimiz, annelerimiz, çocuklarımız bütün dünyanın gözü önünde bir katliamı yaşıyor. Filistin ve Gazze’ye yardım elini uzatmak isteyen duyarlı hemşerilerimizin yardımlarını bekliyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol