Silivri Facebook
banner88

SİAD TÜRKİYEDE BİR İLKE İMZA ATTI
SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Baran önderliğinde ve Yönetim Kurulu Üyesi Eren Ersoy yönetiminde uzun bir süredir ceza evinde kurs verilen ve turnuvaya katılan mahkûmlar arasında 1. 2. ve 3. ye ödülleri verilecek… Beyin, zihin ve bedeni çalıştıran satranç oyununa Adalet Bakanlığı ve Silivri Ceza ve İnfaz Koruma Müdürü Necati Sevü’nün ilgi göstermeleri ile Türkiye’de ilk olan bu çalışmaların, bundan sonra da diğer ceza evlerinde başlatılması gündeme gelebilecek.
Bu gün Silivri Ceza İnfaz Kurumunda Silivri Satranç Spor Kulübü Derneği’nin düzenlediği satranç turnuvası 15,00 da başlayacaktır.
Bu gün Silivri Ceza İnfaz kurumuyla Silivri İş Adamları Derneğinin düzenlediği satranç turnuvasına katılacak olan protokol ve basın mensupları şu isimlerden oluşuyor,
Silivri Kaymakamı A. Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı (Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı temsilen) Yılmaz Kandemir, Silivri Emniyet Müdürü Ömer Duman, Vergi Dairesi Müdürü Halil Gündoğdu, Vergi Dairesi Müdür Yard. Mahmut Korucuoğlu, Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, İlçe Tarım Müdürü Hasan Güven, Yerel basından Değişim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cihangir Davutoğlu, Hürhaber Gazetesinden Cemile Kayar, Dünya Gazetesinden Gülistan Yıldırım, Gerçek Gazetesinden Fatma Sarıbıyık, Değişim Gazetesinden Servet Sarıoğlu, Bizim Silivri Gazetesinden Müge Cesur, Silivrinin Sesi Gazetesinden Emin Demircioğlu, Doğan Haber Ajansından İsmail Güçlü katılacaklar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol