Silivri Facebook

Silivri Belediye Meclisi İş Başı Yaptı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Belediyesi Meclisi, uzun bir aradan sonra tekrar işbaşı yaptı.iktidar partisi ve muhalafet partisi meclis üyelerinin katılımında gerçekleşen ilk toplantı sakin geçti.7 ana başlık altında hazırlanan gündem maddelerinin ilkinde,
 
1.’ci ve 2.’ci başkan vekilliklerine Sevil Dalgıç 1.’ci,Yaşar Çankaya 2.’ci başkan vekilliğine oybirliği ile seçildiler.
 
gündemin ikinci maddesinde,İnci Aydar meclis katipliğindeki görevine devam ederken,Mustafa Bıyık yerini yapılan oylama sonucunda Tevfik Duru’ya bıraktı.
 
gündemin üçüncü maddesi olan plan-bütçe komisyonunun seçilmesi oylamasında ise,AKP’den Osman Nuri Karabulut,Turhan Göksu,İnci Aydar seçilirken,CHP’den Muharrem Aydoğan ve H.Ayfer Köylü seçildiler.
 
4.’cü maddede ele alınan “ hemşire kadrosunun mühendislik kadrosu olarak unvan değişikliğinin görüşülmesii”,bir sonraki toplantıya oybirliğiyle havale edildi.
 
5.’ci maddede yer alan,Silivri Mimarsinan mahallesi 20 K-II,20 LI-I pafta,189 ada 29 no’lu parselin plan tadilatının görüşülmesi,
 
6:’cı maddede yer alan Silivri Cumhuriyet Mahallesi 19N-I pafta 98 ada,918,921,922,126 NO’lu parseller ile 739 ada 1 ile 10 No’lu parseller ve 740 ada 1 No’lu parselin plan tadilatının görüşülmesini öngören gündem maddeleri oy birliği ile imar komisyonunda görüşülmek üzere sevk edildi.
 
Tolga EMEK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol