Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ'DE BÖLGENİN İLK ALTUS BAYİ AÇILDI...

SİLİVRİ'DE MARMARA BÖLGESİNİN İLK ALTUS BAYİİ

SİLİVRİ Cihan Ticaret Altus Bayi açıldı.

CHP İlçe Meclis Üyesi Cengiz Aksu ve Elif Yılmaz, Marmara Bölgesindeki ilk Altus Bayiini Piri Mehmet Paşa Mah. Sanatkârlar Cad. No:10/A ( Park Otel Yanı) da açtılar.

Açılışa, Silivri İlçe Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci, CHP Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, CHP Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar, AK Parti ve CHP çalışanları katıldı.

Açılışta kurban kesildikten sonra kurdele kesildi ve kokteyl başladı. Cihan Ticaret Altus Beyaz Eşya Bayiinin açılış kurdelesini Keser, Işıklar, Karakaş, Tuğlu ve Aksu birlikte kestiler.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Silivri’mizde her gün yeni bir girişimci arkadaşımızın iş yerini açıyoruz. Bu bayii Cengiz kardeşimize hayırlı olsun.” Derken Silivri İlçe Kaymakamı Salih Keser “Silivri’de yeni iş yerleri açılması bizleri mutlu ediyor. Hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Silivriliyiz.com ailesi olarak CHP Meclis Üyesi Cengiz Aksu ve Elif Yılmaz’a yeni işlerinde başarılar dileriz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol