Silivri Facebook

Silivri Halk Kütüphanesine SİAD Desteği
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Sanayici Ve İşadamları (SİAD) tarafından, Silivri Halk Kütüphanesi’ne birbirinden değerli 600 adet kitap hediye edildi.SİAD Başkanı Kadir Baran tarafından teslim edilen kitaplar, kütüphane müdürü ve memurlar tarafından teslim alındı.
 
Hediye edilen kitaplar,genellikle araştırma,inceleme ve bilimsel içerikli.Özellikle bu tarz kitapları seçerek kütüphaneye teslim eden SİAD Başkanı Kadir Baran, yaptığı kısa konuşmada “Öncelikle teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin,kitabın kokusunu hiç bir şey tutmaz.
 
Burada,kitapların çoğunlukla araştırma,inceleme ve bilime dayalı olmasının sebebi,lise son ve üniversite düzeyindeki öğrencilerin de buradan yararlanabilmelerini sağlamak.Umarım bu yaptığımız çalışmalar,örnek teşkil eder ve herkes bu konuda daha hassas davranarak, gençlerimize ve öğrenme azminde olan insanlarımıza bir nebze de olsa faydalı olurlar.
 
Bundan sonra da,kütüphane yetkililerinin bizden bir talebi olursa,elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız.Her zaman eğitimin yanında olmalıyız.İlerlemenin ve başarmanın en önemli yapı taşlarından biri olan eğitime, desteğimiz her zaman devam edecek.Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Tolga EMEK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol