Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ'NİN YERLİSİ “CAFE FENER“

SİLİVRİ’NİN YERLİSİ “CAFE FENER

Cafe Fener, Silivri’nin tanınan kişilerinden olan Alaattin Baştarcan ve Cem Akkaya'nın ortaklığında KİPTAŞ 2 Çarşıda geçtiğimiz haftalarda hizmete girdi. Mekan, görüntüsü ve değişik ambiyansı ile iddialı bir işletme olacağının sinyalini şimdiden veriyor.

Açılışını Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın gerçekleştirdiği Cafe Fener'in ortaklarından Alaattin Baştarcan; "Doğma büyüme Silivriliyiz. Hatta Fener köylüyüz. Silivri'de yerli kesim olarak bizde esnaflık adına bir şeyler yapmak istedik. Allah’ın izniyle de açılışını gerçekleştirdiğimiz işletmemiz Cafe Fener'i hizmete sunduk "dedi.

Cafe Fener değişik ambiyansı, güler yüzlü personeli ve zengin mutfağıyla bu yıl vazgeçilmeyen mekânlar arasında olacak gibi.

Sabah kahvaltısı, çorba, poğaça, börek, pizza, dürüm çeşitleri ve nargilesiyle hizmet eden Cafe Fener Kiptaş 2 Çarşı'da.

Ramazan ayı içinde sundukları menüleriyle de iddialı olduklarını belirten Cafe Fener'in ortaklarından Cem Akkaya bütün Silivrilileri işletmesine davet ediyor. Cafe Fener, bir kez uğrayanın tiryakisi olacağı bu güzel ortam sizleri bekliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol