Silivri Facebook

Silivri Özvarnalı İO. yepyeni bir yöntem buldu!
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz Pazartesi Günü Silivri Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu, okul aile birliği yönetimi ve velilerin katkılarıyla düzenlenen bir kermes başlattı. Okul bahçesinde düzenlenen kermeste velilerin hazırlamış olduğu ev yemekleri satılarak, toplanan gelirler okulun giderleri için kullanılacak.
 
Konu ile görüştüğümüz okul aile birliği yönetimi, “Okul aile birliği denetiminde ve velilerin katkılarıyla düzenlediğimiz bu kermes, 8 gün boyunca devam edecek. Okula yapılan bağışlar, okul giderini karşılamadığı için, bu kermesi düzenledik. Hizmetlilerin maaşlarını ödeyebilmek ve okulun diğer giderlerini karşılamak amacıyla, velilerimizin yapmış olduğunu ev yemeklerini cüzi miktardaki fiyatlarla satıyoruz.” şeklinde konuştu. Kermesteki yiyecekleri her çocuğun alabileceği gibi cüzi fiyatlara sattıklarını söyleyen aile birliği yönetimi “Hem toplanan gelirlerle okulumuza katkı sağlamak, hem de bu yiyeceklerden yiyemeyen çocuklarımızın da tadabilmesi amacıyla bu kermesi düzenledik. Velilerimizin hazırlayıp, sattığı ev yemekleri tüm çocuklarımızın alabileceği düşük ve uygun fiyatlarla satıyoruz.” dedi.
 
8 gün boyunca devam edecek olan kermeste, her gün ayrı bir kademenin şubeleri kermes düzenliyor. İlk gün 1. sınıflarla başlayan kermes, ilerleyen günlerde diğer sınıflar ile devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol