Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ YENİ BİR KOOPERATİF KAZANDI...

SİLİVRİ SERVİSÇİLER KOOPERATİFİ AÇILDI

S.S 371 No’lu Silivri Servisçiler Kooperatifi Silivri SİAD binasının üst katında açıldı. Açılışa Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve İlçe Örgütü Yönetimi, SİBRSO Başkanı Ali Tabakoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz ve İlçe Yönetimi ve Silivri Servisçiler Kooperatifi Üyeleri katıldı. Kooperatifin Başkanı Şefik Tetik’in davetlileri kapıda karşılaması ve şuan toplam üyelerinin 40’a yaklaştığı kooperatifin önümüzdeki günlerde yeni üyeleri de aralarına katarak daha da fazla üye sahibi olmak istediklerini dile getirdi.

Basın Açıklaması

05.08.2013 tarihinde Silivri’de bulunan taşımacı arkadaşlarımızla, siz değerli müşterilerimizin istekleri doğrultusunda S.S. 371 No’lu Silivri Servisçiler Kooperatifi’ni kurduk. Kuruluşumuzdaki amacımız, müşteri memnuniyetini, güler yüzlü ve güvenli hizmeti en temel ilke edinerek kendi alanımızda en iyi olmak, yenilenen teknolojiye ayak uydurarak güven içerisinde huzurlu bir ortamda personel ve okul taşımacılığı yapmaktır.

Misyonumuz

Hizmet verdiğimiz sektörde müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmet anlayışını sürekli göz önünde bulundurarak taşımacı arkadaşlarımızın ve işverenlerimizin menfaatlerini ön planda tutup, hizmetlerimizin devamlılığını ve sürekliliğini sağlayarak toplumun ekonomik ve sosyal gelişimine yardımcı olmaktır.

Vizyonumuz

Çalışmış olduğumuz sektörlerde mükemmeliyetçi bir ruhla değişimci ve öncü hizmet anlayışımızla müşterilerimiz için en kaliteli ve en güvenilir hizmet politikasını sürdürüp, sektörde öncü bir kuruluş niteliğiyle hizmetlerimizi aksatmadan sürdürebilmektir.

İbrahim Yucal

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol