Silivri Facebook

Silivri Yılın Kültür Adamını Çıkardı...

YILIN KÜLTÜR ADAMI HULUSİ ÜSTÜN
 
Türkiye Kafkas Diasporasının her yıl farklı bir şehirde düzenlediği “Yılın En İyileri” ödülüne bu yıl yılın Kültür Adamı dalında Silivrili Hukukçu Yazar Hulusi Üstün seçildi.
Her geçen yıl artan bir ilgi ile gerçekleştirilen yarışma bu yıl Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlendi. Onur Ödülünün Rusya Federasyonuna bağlı Kabardey Balkar Cumhuriyeti Devlet Başkanı Arsen Kanoko ve Ürdünlü Sinemacı ve yönetmen Muhiddin Kandur’a verildiği yarışmada yerel yönetim dalında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, yılın siyasetçisi dalında Ömer Çelik, yılın gazetecisi dalında Hakan Albayrak seçildi. Hem yazı ve araştırmaları hem kültürel çalışmaları ile Silivri’nin sevilen simalarından Hulusi Üstün’e yılın kültür adamı ödülünü 18 Aralık 2010 tarihinde Samsun Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak katılacağı programda takdim edilecek.


ÜSTÜN: BÜYÜK ONUR DUYDUM
Türkiye Kafkas Diasporası tarafından Yılın Kültür Adamı seçilen Av. Hulusi Üstün duygularını şöyle dile getirdi: “Devlet Başkanı, sinemacı ve yönetmen, belediye başkanı ile gazeteci kardeşlerimin alacağı Yılın En İyileri ödülünü almak üzere Samsun’a gideceğim, yılın kültür adamı seçilmem beni çok mutlu etti ayrıca bu ödül beni motive ederek daha fazla çalışmam için itici bir güç oldu.’’ Dedi
 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol