Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ'DE HAYAT VERECEKLER

Uzman kadrosu ile ilçe de 2. özel hastane olma ünvanını elde edecek olan Hayat Hastanesi hizmete geçmek için gün sayıyor.


Uzun süre önce yapımı tamamlanarak hizmet için geri sayım yapan Hayat Hastanesi önümüzde ki hafta içerisinde hizmete giriyor. Tüm hazırlıkları biten hastane de Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde tamamlanınca açılış günü de belirlendi.


SİLİVRİ İÇİN BİR ŞANS

Silivri Hayat Hastanesi çalışanı yetkililer hastane hakkında bilgi verdi. Silivri için hastanenin açılmasının bir şans olduğunu belirten Yetkililer şunları söyledi  ; Toplam 7 kat en üst kat ameliyathane (ameliyathane de 2 masa var), 3,4,5 katlar hasta yatış yeri, 2. kat bebek yoğun bakım, doğumhane ve büyük yoğun bakım,  giriş kat ve 1. katta poliklinikler aynı zamanda 1. katta fizik tedavi ve idari kısım, bodrum katta labrotuar, röntgen, tomografi, mr, acil servis var. Hastanenin arka tarafında araç park yeri ve çocuk parkı var aynı zamanda hastanenin arka tarafında özürlü otopark’ı var. Hastanemiz de kardiyolog dışında bütün branşlarda hizmet vereceğiz. Hastanemizde 3 asansör mevcuttur, 2 tanesi sedye asansörü, 1 tanesi normal asansör.
Yoğun bakımda içinde olmak üzere toplam 52 yatak var. Her oda da tek yatak var. Bu odalardan 6 tanesi suittir” dedi.

4 Mayıs’ta start alıyor

Hayat hastanesi hemşerilerinden hastane yetkilisi bu zamana kadar neden açmadıklarını ne gibi eksikleri olduklarını ve ne zaman hazır olduğunu sorduk hastane yetkilisi; “ Biz bundan iki ay öncesinde hastanemizin bütün hazırlıklarını yaptık ve hiçbir eksiğimiz kalmadı. Denetimlerin bitmesi için bekledik ve denetimlerinde hepsinden sorunsuz geçtik. Hastanemiz tamamen sterilize edildi ve 4 Mayısta hastanemizi hizmete açmayı düşünüyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol