Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİLİ BAYRAK OLDU HORONLA COŞTU...

SİLİVRİLİ HORON VE KOLBASTIYLA ÇOŞTU

Silivri Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramının 91. Yıldönümü adına düzenlediği Konserde sahne alan, Karadeniz müziğinin yetiştirdiği önemli isimlerden Resul Dindar ve Rock müziğinin tanınan gruplarından Yüksek Sadakat sahne aldı.

SİLİVRİDE BİR İLK

Konser alanını dolduran yaklaşık 20 bin kişi ilk önce sahne alan Resul Dindar’ın muhteşem performansı ile yerlerinde duramadılar. Karadeniz müziğinin önemli isimlerinden olan Resul Dindar Silivrililere Horon ve Kolbastı oynatarak da bir ilke imza attı. Genç yaşlı herkesi sahne önüne toplayan Dindar sempatik tavırları ile de herkes tarafından beğeni topladı. Silivri’de Kazım Koyuncu Yürüyüş Yolu’nun olduğunu öğrenen Resul Dindar, böyle büyük bir sanatçıyı unutmayan ve bu yürüyüş yolunu Silivri’ye kazandıran herkese sahneden teşekkür etti.

SEVGİ KAZANACAK! SEVGİ KAZANACAK! SEVGİ KAZANACAK!

Konserde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar konuşmasında sevgiden, kardeşlikten ve insanı insan yapan değerlerden vurgu yaparak konuşmasına devam etti.  Konuşmasının sonunda kurduğu son cümleleri ise;” SEVEREK YAŞAMAK EN BÜYÜK MEYDAN OKUMAKTIR. SEVGİ KAZANACAK, SEVGİ KAZANACAK, SEVGİ KAZANACAK!” dedikten sonra konser alanını dolduran binlerce Silivrili Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıkları ayakta alkışladı.

Son olarak ünlü Rock grubu Yüksek Sadakat sahne aldı. Silivrili gençler tarafından sevilen ve oldukça hayran kitlesine sahip olan grup konser alanındaki Silivrililere güzel zaman geçirtti.

İbrahim Yucal

 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol