Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİSPOR BASINLA BULUŞTU...

SİLİVRİSPOR BASINLA BULUŞTU

 

Silivrispor Başkanı İhsan Atun,Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Ekip 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile yerel basın mensuplarına kahvaltı düzenledi. Toplantıda Silivrispor olarak bu zamana kadar yapılan başarılar, başarısızlıklar, transferler ve projeler konuşuldu.

 

ERGENEKON AUT, SİLİVRİSPOR İN.

 

Toplantıda konuşan Silivrispor Başkanı İhsan Atun;” ilk önce 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüz kutlu olsun. Bizim bir sloganımız var ERGENEKON AUT, SİLİVRİSPOR İN!, şeklinde. Çünkü son 1 aydır eski sporcumuz Ahmet Şahbaz sayesnde Ergenekon davasını saf dışı bırakarak Silivri adına en önemli haberler Silivrispor sayesinde oldu ve gündeme ilk sırada oturduk. Futbolcularımızın başarıları bütün 2. Lig, PTT 1. Lig ve Süper Lig ekiplerinin dikkatlerini üzerine çekti. Bu başarı aslında İdari Menajerimiz Özgür Kurt ve Teknik Direktörümüz Erdal Hoca sayesinde oluyor. Silivrispor Hocalarımıza dar gelmeye başladı. İlerleyen dönemlerde onlar hakkında transfer dedikoduları çıkarsa şaşırmamak lazım. Sivasspor’a transfer olan Ahmet Şahbaz’ın boşluğunu doldurma amaçlı bir çalışmamız olacak ama Ahmet Şahbaz’ın takım içindeki alternatiflerine bile teklifler geliyor. Özellikle forvet oyuncumuz Mustafa Kaya’ya dudak uçuklatıcı teklifler geliyor ama oyuncumuz kulüpte mutlu olduğunu söylüyor. Mustafa ile önümüzdeki günlerde 1 yıllık daha kontrat imzalamayı düşünüyoruz.

 

GÜREŞ ŞUBESİ 1 AYA KADAR HAZIR

 

Geçtiğimiz aylarda açıkladığımız ve anlaştığımız güreş şubesi ile alakalı çalışmalarımızda sona anlaştık. Silivri Stadının yanındaki ismi olmayan kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek antrenmanlar için İBB yardımı ile 45.000 TL tutarlı güreş minderimiz hazırlanıyor. Hocamız İsmet Karabulut eşliğinde Silivrispor Güreş Kulübü ile fark yaratacak ve inşallah Milli Takıma ve Olimpiyatlara Silivrispor’dan da sporcu yetişecek.” Dedi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol