Silivri Facebook
banner88

ŞİMŞEK'TEN IŞIKLAR'A ZİYARET

 CHP Parti Meclisi Üyesi Şimşek “Yapılacak tüm çalışmalarınızda yanınızdayız” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a tebrik ziyaretleri sürüyor. CHP eski İstanbul Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi Berhan Şimşek, 12 Mayıs 2009 Salı Günü Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Silivri Belediyesi Başkan Yardımcıları Abdullah Yıldırım ve Elif Uzun da hazır bulundu. Aynı saatlerde Başkan Işıklar’ı ziyarete gelen MHP eski Silivri İlçe Başkanı Nedim Dündar da, CHP Parti Meclisi Üyesi Berhan Şimşek’in ziyaretinde bir süre yer aldı.
Seçim sürecinde de Silivri’ye gelerek Başkan Işıklar’a büyük destek veren Berhan Şimşek, Başkan Işıklar’a hayırlı olsun dileklerini sunarak “Yapılacak tüm çalışmalarınızda yanınızdayız” dedi.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçedeki kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışıp, Silivri’nin çağdaş bir kent olabilmesi için çaba harcayacaklarını söyledi. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından, CHP Parti Meclisi Üyesi Berhan Şimşek, Silivri Belediyesi’nden ayrıldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol