Silivri Facebook
banner88

Sunay AKIN'ı Özlemiştik...

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
Silivri Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri her Cuma ve Cumartesi günü sahil Liman Girişi’nde gerçekleşmeye devam ediyor.

Silivri’de Ramazan ayı kültürünü yaşatmak, farklı etkinliklerle herkese açık bir kültür hizmeti olarak gerçekleşen Silivri Belediyesi Ramazan etkinlikleri sürüyor. Etkinlikler kapsamında bu hafta 28.08.2010 Cuma Günü Galata Mevlevihanesi Ortaoyunu, 29.08.2010 Cumartesi Günü de Ud Dinletisi, Ebru Gösterisi ve Ney Dinletisinin sahnelendiği programlar, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programı; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Abdullah Yıldırım ve Zafer Ercan, CHP Silivri İlçe Yöneticileri, CHP İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve birçok Silivrili izledi. Geleneksel Osmanlı kostümleri giyen görevliler her programda olduğu gibi izleyenlere şerbet ve kâğıt helva dağıtarak, Ramazan ayı kültürünü yaşattılar. 

SUNAY AKIN SİLİVRİ’DE
Hoş sohbetiyle gönülleri fetheden şair, yazar, araştırmacı gazeteci Sunay Akın, Silivri Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında “Sunay Akın’la Mahya Işıkları” isimli programıyla, 01 Eylül 2010 Çarşamba Günü Çanta Mahallesi’nde Silivrililerle buluşacak. Semazen gösterisinin de yer alacağı program, saat 21.00’de başlayarak Çanta Mahallesi Merkez Meydanı’nda gerçekleşecek.

SİLİVRİ BELEDİYESİ RAMAZAN AYI PROGRAMI :

3 EYLÜL 2010 CUMA
21.00  Karagöz - Hacivat Gölge Oyunu

4 EYLÜL 2010 CUMARTESİ
21.00  Silivri Belediyesi Kültürevi TSM Korosu Ramazan Konseri

 

 

 

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol