Silivri Facebook
banner88

Tekirdağ cezaevi Silivriye naklediliyor
 
Haber Merkezi
 
Avrupa’nın en büyük ve en güvenli cezaevinin Silivri’ye yapılmasının ardından çevre il ve ilçelerden mahkum ve tutuklu sevkiyatı sürüyor. Son olarak Tekirdağ Cezaevi alınan bir kararla yıl sonuna kadar tüm tutuklu ve mahkumlarını Silivri Cezaevine nakledecek.
 
Yaklaşık 530 tutuklu ve hükümlünün tutulduğu Tekirdağ Kapalı Cezaevi'nde 90 kişinin yoğunluk nedeniyle çevre cezaevlerine nakledilirken kapasitenin üzerinde mahkum ve tutuklunun bulunduğu cezaevinde 3 kişinin aynı yatakta yatmak zorunda kaldıkları öğrenildi. Yılsonuna kadar tüm hükümlü ve tutukluların Silivri'deki cezaevlerine nakil olması beklenirken, boşaltılacak olan cezaevinin yıkılarak adliye sarayı yapılacağı bildirildi.
 
Bilindiği gibi ihaleye fesat karıştırma, rüşvet almak ve vermek iddiasıyla 21 Haziran tarihinde gözaltına alınan CHP'li Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin ile yardımcılarının da aralarında bulunduğu 11 kişi bu cezaevinde tutuklu bulunuyor. Dört günlük gözaltı süresinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Başkan Altan Ersin edinilen bilgilere göre bulunduğu koğuştaki mahkumlar tarafından koğuş ağası seçilmiş.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol