Silivri Facebook

Turan, Tapu Sözünü Tuttu
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, 27 Nisan 2006 tarihinde ilçenin Kavaklı beldesi ile sınırında yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret ederek tapu problemini en kısa sürede çözeceğine dair söz vermişti. Yeni Mahalle Katmer Un Fabrikası karşısında Niyazi Köse’nin evine misafir olan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, yerel seçimlerde bölge sakinlerine verdiği sözü unutmadığını söylemişti. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Tokatlılar Mevkii olarak bilinen bölgede o gün yaptığı açıklamada, “Bugün encümen kararı çıktı. Birkaç eksik vardı, o da bitti. Bu karardan sonra tapu sorununu çözmek istiyoruz. Burayla ilgili söz ve ahdım var. Bunu yerine getireceğiz. Tapunuzu alacaksınız.” açıklamasında bulunmuştu.
 
TURAN, VATANDAŞLARA TAPULARINI DAĞITACAK
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın mahalle sakinleri ile görüşme yaptığı gün, 27.04.2006 tarihinde 18. Madde uygulaması yapıldı ve 31.716.25 m2’lik alan uygulamaya girdi. Hisseli parsellerin müstakil hale dönüştürülmesi amacı ile parseller üzerindeki mevcut yapılarda dikkate alınarak uygulama yapıldı. Oluşan parsellerden 8 tanesi müşterek, 15 tanesi müstakil olmak üzere toplam 23 tane parsel oluşturuldu.
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Tokatlılar Mevkii’nde yaşayan vatandaşlara tapularını 21 Mayıs 2007 Pazartesi günü saat 18.30’da düzenlenecek törenle dağıtacak.
 
FOTO: Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, 27 Nisan 2006 tarihinde Tokatlılar Mevkii’nde yaptığı ev ziyaretinde “Burayla ilgili söz ve ahdım var. Bunu yerine getireceğiz. Tapunuzu alacaksınız.” demişti

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol