Silivri Facebook

Üst Geçit 2 Hafta Sonra Hizmette
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Şerife Baldöktü Kız Meslek Lisesi’nin alt kısmında kalan E- 6 bağlantı yolunda yapılan üst geçit çalışması sona yaklaşıyor. Birçok kazanın olduğu bağlantı yolunda, şart haline gelen üst geçit çok kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak.
 
Köprü inşa etme çalışmalarına başladıktan bu yana o bölgede 5 farklı kaza olduğunu söyleyen, inşaat görevlileri bu köprünün kazaları bir nebze olsun azaltacağını dile getirdi.
 
Yaklaşık 2 aylık bir çalışma sonucunda hizmete açılacak olan üst geçit, yerle aynı seviyede olduğu için, çocuk arabası ve tekerlekli sandalye kullanan vatandaşların vatandaşların kullanımı bakımından da oldukça elverişli.
 
Üst geçit ile ilgili düşüncelerini dile getiren Songül Sever isimli bir vatandaş “Orada çok kaza oluyordu. Bu köprünün yapılması şarttı. Ben aracımla sürekli bu yolu kullanıyorum. Karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalar büyük tehlike oluşturuyorlar. Buraya köprünün dışında bir ışıklandırma şart.” şeklinde konuştu.
 
Üst geçidin, merdivenli olmadığına oldukça sevindiğini söyleyen bir vatandaşta “Engelli vatandaşlarda düşünülmüş. Şimdi tekerlekli sandalyeye mahkum olan bir vatandaşta kolayca karşıya geçebilecek. Başkanımız her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol