Silivri Facebook
banner88

Veteranlar Selanik'te

Tarihi evde hatıra fotoğrafları çektirildi
Selanik gezisi Atatürk’ün evinde başlarken, Silivri Veteran Futbol Takımı Kafilesi tarihi evin dört bir yanında hatıra fotoğrafı çektirerek günü ölümsüzleştirdi. Silivri Veteran Futbol Takımı Kaptanı H.Ufuk Bek, Gazi M.Kemal’in Türk Halfabesini tanıtırken çekilmiş olan tablosu önünde fotoğraf çekilirken çok heyecanlı idi. Bek “Bu fotoğraf benim için çok önemli. Tabloda benim ismimde bulunan tüm harfler var. Zaten Atamızın doğup büyüdüğü evi ziyaret etmek, ayrı bir gurur bizler için. Veteran Futbol Turnuvası’nın ardından uzak olmasına rağmen arkadaşlarımızla Yunanistan’a gelmişken Atamızın evini görmeden gitmeyelim diye konuştuk. Güzel ve özel bir gün bizler için” dedi.

Selanik’in turistik yerlerini dolaşan Silivri Veteran Kafilesi, Selanik dönüşü sahil kasabası Asparados’da mola vererek balık yedi. Asparados’tan Kavala’ya geçen temsilcimiz, bu şehrinde turistik yerlerini gezerek Yunanistan gezisini noktalamış oldu.

Silivri Veteran Futbol Takımı Kafilesi Başkanı Rafet Keskin “Güzel bir turnuvayı geride bıraktık. Turnuva sayesinde çeşitli ülkelerden yeni dostlarımız olurken, Selanik’te bulunan Atamızın evini görmeyen arkadaşlarımıza da vesile oldu. Kısa seyahatimize yeni sayfalar ekledik. Komotini, Maronya, Ksilagani, Selanik ve Asparados’un güzelliklerini gördük. Yunan-Türk ve Romen aynı masayı aynı ortamı paylaştık. Kısacası sporun evrenselliğini, sporun güzelliğini yaşadık hep birlikte. Silivri’den Yunanistan’a selam götürdük, Yunanistan’dan Silivri’ye selam getirdik” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol