Silivri Facebook
banner88

Yeni zabıta memurları göreve başladı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)’na girmiş olanlardan Silivri Belediyesi’nce Zabıta Memuru alımı için bir yıl önce yapılan mülakat sınavını kazanan yeni zabıta memurları, asalet tasdiki için yapılan sınavda ter döktü. Silivri Belediyesi’nde 1 yıl önce göreve başlayan yeni zabıta memurları, temel eğitim, hazırlayıcı eğitim ve stajın ardından asalet tasdiki için sınava tabi tutuldu. Temel ve hazırlayıcı eğitim dönemleri sonunda yapılacak değerlendirmeler için bilgi seviyesini ölçmeyi amaçlayan sınav, Silivri Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Zabıta memurları sınavı başarıyla geçti

Sınavı başarıyla geçen Zabıta Memurlarının asaleti onaylandı ve Silivri Belediyesi Meclis Salonu’nda yemin töreni düzenlendi. Bir ağızdan yemin ederek görevlerine başlayan zabıta memurlarına Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Bizim patronumuz halkımız. Biz halkın işçisiyiz.” mesajını verdi.
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Başkan Yardımcıları Metin Karakaş ve Namık Öndeş, Başkan Danışmanı Sancak Dolar yeni zabıta memurlarına başarılar diledi, memur aileleri ile kokteylde görüştü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol