Silivri Facebook

Yeniden Askere Alın Dedi
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Son günlerde yaşadığımız üzücü terör olaylarına, vatandaşların tepkisi artıyor. Hakkari’de PKK kurşunlarıyla şehit düşen askerlerimiz için, tüm yurtta olduğu gibi Silivri’de de büyük tepkiler var. Muğla Dalaman Hava meydan Komutanlığı’nda, havacı er olarak askerliğini tamamlayan 26 yaşındaki Serhat Erkan, yeniden askere alınması için askerlik şubesine dilekçe verdi.
 
Terör olaylarına verilebilecek en anlamlı tepkilerden birini gerçekleştiren Selimpaşalı Serhat Erkan şunları söyledi “Vatanım için, elimden geleni yapacağım. Kanımın son damlasına kadar çalışmak istiyorum. Son günlerde yaşadığımız bu terör olaylarının ardından, bu kararı aldım. Gönüllü olarak askere gitmek istiyorum. Bizim kimseden bir korkumuz yok. Vatanımız için herşeyi göze aldık. Bu vatan uğruna canımı feda ederim.”
 
“Bir araya gelelim”
Tüm gençlere çağrı yaptığını söyleyen Serhat Erkan, “Benim gibi birçok genci de, tekrar askere alınması için dilekçe vermeye çağırıyorum. Hepimiz birlik olalım. Bir araya gelelim. Vatanımız için, ne gerekiyorsa yapalım.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol