Silivri Facebook
banner88

Yıldırım Bekçi'den resital
 
Haber Merkezi
 
Silivri Belediyesi iftar çadırı Türk Sanat Müziği sevenlerin coşkusuna ev sahipliği yaptı. Silivri Belediyesi 5.Ramazan Etkinlikleri’nde sahne alan Türk Sanat Müziği Sanatçısı Yıldırım Bekçi, protokol ve Silivri halkına unutamayacakları bir gece yaşattı.
Silivri Belediyesi 5.Ramazan Etkinlikleri’nde Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi Yıldırım Bekçi sahne aldı. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Silivri Belediyesi Sevgi Pınarı Sosyal Hizmetler Merkezi Başkanı Bahar Turan, Silivri Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Silivri halkı, Bekçi’nin şarkıları ile adeta nostalji yaşadılar. Programı izleyenler Bekçi’nin şarkılarına eşlik etti.
 
Geçtiğimiz yıl da Silivri Belediyesi Ramazan etkinliklerinde sahne alan Yıldırım Bekçi programında çadırın en kalabalık günlerinden birisi yaşandı. Türk Sanat müziğinin beğeniyle dinlenen eserlerini seslendiren Yıldırım Bekçi başarılı performansıyla izleyicileri coşturdu. Bekçi’nin konseri ayakta alkışlanarak sona erdi. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan Yıldırım Bekçi’ye bir buket çiçek vererek teşekkür etti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol