Silivri Facebook
banner88

ZABITALAR  GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Zabıta Teşkilatı kuruluşunun 53. yıldönümü kutlamaları kapsamında, Sun Flower Jasmine Restaurant’ta yemekli bir gece düzenlendi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, zabıtalar gönüllerince eğlendi.

Sun Flower Jasmine Restoran’da Zabıta Teşkilatı kuruluşunun 53. yıldönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen yemekli gece, renkli görüntülere sahne oldu. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ev sahipliğindeki geceye; Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Abdullah Yıldırım ve Elif Uzun, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tam kadro katıldı.
Silivri Belediyesi Zabıta Müdürü Cemal Tunç, gecede kısa bir konuşma yaparak Zabıta Haftası kapsamında düzenlenen gecenin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür etti.

IŞIKLAR: “ZABITALAR EN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZDIR”
Her fırsatta “Zabıta belediyenin vitrinidir” diyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gecede yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Zabıtalar, halkın günü birlik ihtiyaçlarını karşılamak üzere yanında olan, bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Bizler yöneticiler olarak değişebiliriz ama sizler kalıcı olarak halkın refah ve mutluluğunu sağlamak, Silivri’nin kalkınmasını, daha güzel yaşama isteklerini ve beklentilerini karşılamak üzere büyük bir çaba içerisindesiniz. Zor bir görev yapıyorsunuz. Daha önce uzun yıllar aranızda olan bir kardeşiniz olarak, ne zorluklar altında çalıştığınızı biliyorum. İşini iyi yapan her arkadaşımızın arkasında iyi bir aile yaşantısı ve eşleri vardır. Burada ne kadar büyük bir aile olduğumuzu gördüm. Eşlerinize de desteklerini devam ettirmelerini rica ediyorum. Sizleri hep böyle görmek isteriz. Aramızdaki meclis üyelerimize, başkan yardımcılarımıza ve tüm zabıta arkadaşlarıma hoş geldiniz diyor, aramızda olmayan zabıta kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. İnşallah daha nice yıllarda, böyle akşamlarda buluşuruz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”
Gece boyunca çalan müzikler eşliğinde eğlenen Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Abdullah Yıldırım ve Elif Uzun da eşlik etti.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol