Silivri Facebook

Zara'dan Müzik Ziyafeti
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
3. Uluslararası Yoğurt Festivali Kültür ve Sanat Etkinlikleri’nin 3. gün sahne programı, konuk ülke ekiplerinin halk oyunları gösterileri ile başladı. Ev Ortamında Katkısız Yoğurt Mayalama Yarışması ile devam eden gecenin finalinde Türk Halk Müziği sanatçısı Zara sahne aldı. Sahil kordonboyunda “Dondurmam Gaymak” isimli filmin gösterimi sunuldu.
 
SİLİVRİ’DE KÜLTÜREL KAYNAŞMA
3. Uluslararası Yoğurt Festivali Kültür ve Sanat Etkinlikleri’nin 3. gün sahne programı, Silivri Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin folklor gösterisi ile başladı. Bosna Hersek Halk Oyunları Ekibi ve Bulgaristan Aytos Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri, izleyenler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.
 
Ekiplere teşekkür plaketleri ve birer buket çiçek, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Sevil Dalgıç tarafından verildi.
 
ZARA’DAN UNUTULMAZ GECE
Gecenin finalinde sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, geniş repertuarındaki şarkıları ve yurdun değişik yörelerinden türküleri ile Silivri halkına unutamayacağı bir gece yaşattı. Başarılı sahne performansında sempatik hareketleri ile beğeniyi üst seviyeye çıkaran Zara, gecenin finalinde Yunus Emre’nin “Bülbül” isimli eserini seslendirdi.
 
TURAN’DAN ZARA’YA TEŞEKKÜR
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, ünlü sanatçı Zara’ya bir buket çiçek ve plaket vererek teşekkür etti. Başkan Turan, Zara’ya bir kaşık yoğurt ikram etti.
Silivri Belediyesi 3. Uluslararası Yoğurt Festivali Kültür ve Sanat Etkinlikleri’nin 3. gün programı sahil kordonboyunda “Dondurmam Gaymak” isimli sinemanın gösterimi ile sona erdi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol