Silivri Facebook
banner88

Özcan Işıklar Ne Konuştu? Cihangir DAVUTOĞLU

Özcan Işıklar Ne Konuştu? Cihangir DAVUTOĞLU

Dün öğle saatlerinde Silivri Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda Özcan Işıklar'ın partililere hitap ettiği bir konuşma vardı...

Mesajla davet edildiğim toplantıya katıldım. Konuşmanın tamamını videoya çektim ve yayınladım. Salondan çıktığımda çantamın dışına koyduğum Türk Bayrağı ile meydana çıktım. Bir çok vatandaş ne konuşulduğunu sordu. Yazacağım, okursunuz dedim.

Salon tamamen doluydu, dışarıda da konuşmayı dinleyen yüzlerce kişi vardı. Işıklar'ın konuşması 25 dakika sürdü. Kendisine ve diğer bazı CHP Belediye Başkanlar için Fetöcü olduklarına dair algı operasyonu yapıldığını söyledi...

Buradan hemen ifade edeyim "Özcan Işıklar'ın Fetöcü olduğunu, Fetöye yardım ve yataklık yaptığını asla kabul edemem."

15 Temmuz darbe girişiminden sonra takındığı tavır ve konuşmaları ile her zaman darbeye karşı olmuş ve konuşmalarında sık sık dile getirmişti.

Salon konuşmasına geri dönelim, Işıklar konuşmaya başladığında balkonda oturan güreş ağası Çetin Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için efsaneleşen 'dik dur eğilme bu millet seninle' sloganını (bilmeden değiştirmiş) davudi sesiyle "DİK DUR MA EĞİLME" diye değişik bir versiyonla başladı haykırmaya. Ceylan, şu sloganları doğru dürüst söyle, niye dik durmasın?

Neyse konuşmanın iki ana başlığından ilki, Işıklar'ın yerel ve ulusal basında çıkan, Fetöcü algılanmasına sebep olan bir muhtara şu sözlerle seslendi. "İftira atarak, çıkar ve siyasi hesaplarını benim üzerimden öç almaya, itibarsızlaştırmaya karşı kullanmak isteyenleri deşifre etmek görevim olmuştur. Muhtar kılığına girmiş yalan ve iftira makinesini, kendisini basın diye tanıtan yardakçılarını...."

Bak! Burada bir nefes al Işıklar, önce sen yanındaki yardakçılara göreceksin, kim olursa olsun basına emek veren kişileri aşağılamayacaksın. Dün senleydi, bugün karşında olabilir. Olumlu yazılanlar iyi de, kötü yazılırsa yardakçı. Yakışmıyor.

Fener köyü muhtarına çatmaya devam etti. Enerji santralleri için alınan kamulaştırma bedelleri için mahkum olacağına inanıyorum diyor Işıklar. Hem hakim savcı değilim diyor, hem de kendini hakim yerine koyuyor.

İBB tarafından hibe edilen Biçerdöveri bir şahsa, sonrada köy kalkınma kooperatifine satarak....

Burada da dur Işıklar! Sen Silivri Sahili'nin en güzel çay bahçesini Çevre Derneği'ne vermedin mi? Bir süre sonra dernek başkanı çay bahçesini kendi adına almadı mı?

Önce örnek alınacak işleri sen yapacaksın sonra başkasını eleştireceksin.

Bir yüzbaşının babası geldi, benden yardım istedi diyorsun.Sen de CHP komisyon başkanı Bülent Tezcan ile konuşma talebini kendisine ilettiğini ve buyursun gelsin demesini söylüyorsun.

İnsanlık adına bu konuda hiçbir sakınca olmadığını ifade etmek isterim.

İkinci olarak, Silivri'de partinin yıllarca başkanlığı yapmış siyaset artıkları diyorsun.

Kastettiğin kişinin Facebook hesabında paylaştığı yazının sonunda: BAZI CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARİMİZİN MİTİNGE ÇAĞRI YAPARKEN KENDİ GENEL BAŞKANININ ADINI KULLANMAYIP SADECE SAYIN CUMHURBAŞKANININ ADINI KULLANMASIDIR.
BUNU HİÇBİR YERE SIĞDIRAMIYORUM.
YOKSA YILLARDIR FETÖ İLE YAKIN TEMASTA OLUP BİR DEDİKLERİ İKİ EDİLMEDİĞİNDEN MİDİR.....

Diye eleştiride bulunmuş, ne var bunda? Konuşmanda sen daha ağır eleştiride bulunmadın mı?

Bak Işıklar! Eleştiriye açık olman lazım. Birlik beraberlik içinde olan halkın, tekrar kutuplaşmasına izin verme! Sebep olma!

Beni iyi tanırsın...

Doğruları söylemekten beni hiç bir kuvvet alıkoyamaz.

Yanındaki asalaklardan, yalakalardan, salona girerken seni karşılamaya koşa koşa gelip arkandan konuşanlardan kendini koru!

Gazetecilik gereği devamlı halkın içinden biri olarak;

partili veya partisiz bir tek kişinin bile Özcan Işıklar Fetöcüymüş veya Özcan Işıklar Fetöcü mü diye sorana rastlamadım.

Tekrar ifade ediyorum...

"Özcan Işıklar'ın Fetöcü olduğunu, Fetöye yardım ve yataklık yaptığını asla kabul edemem."

Sevgiler.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol