Silivri Facebook
banner88

Zafer Ercan, Gençlerle Buluştu
 
Kaynak : Değişim Gazetesi

Protokol ve liseli gençler için yapılan gösteriyi, Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Belediye başkanı Hüseyin Turan, Emniyet Müdürü Erdoğan Odabaş, S.İ.A.D Başkanı Kadir Baran, Kent Konseyi Başkanı Sevil Dalgıç, Gençlik, Spor ilçe Müdürü Adnan Güneysu, Kent Konseyi Sekreterya Sorumlusu Nevin Tayfun, Basın Mensupları ve çeşitli liselerden yüzlerce genç izledi.
 
Toplantının açılışını Sevil Dalgıç yaptıktan sonra, Adnan Güneysu, katkı ve destek verenlere bir teşekkür konuşması yaptı. Daha sonra genç  Belediye Başkanı anonsuyla kürsüye gelen Hüseyin Turan gençlerden büyük alkış aldı. Turan yaptığı konuşmada” bugüne kadar siz geçlere spor yapacağınız yeterli yerler hazırlayamadık ama burada  gururla söylüyorum ki Silivri stadının yapılmasını gerçekleştirdik, kapalı spor alanlarının yapılmasını ve Silivri Lisesine Kapalı Spor Salonu yapılması için ihaleyi başlattık. Başta İstanbul Emniyetinden Zafer Ercan beye ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum’’ dedi.
 
Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol yaptığı konuşmasında “Sevgili gençler hayata yeni atılmaya, bir çok sorunlarla karşılaşmaya aday güzel  insanlarsınız, sizler kendinizle barışık, ailenizle barışık, öğretmenlerinizle barışık insanlarsınız. Bu gün oynanacak olan oyunda, toplumda derin yaralar açan uyuşturucu belasını size aktaracak olan kişilere ve emeği geçenlere teşekkür ederim’’ dedi.
 
İstanbul Emniyeti Narkotik Bürosu Amiri Zafer Ercan bir konuşma yaparak, oyunu tanıttı ve bu oyunun gerçek hayattan alındığını ve yıllarca yaptığı çalışmaların bir sonucu olduğunu belirti.
 
Bay EX oyununda rol alan Murat Demirkıranlardan, Göktay Tosun, Koray Yalçın, Duygu Yılancı büyük alkış aldılar. Oyuna, gitarı ve şarkılarıyla eşlik eden Aykut Kuşkaya gençlerin beğenisini kazandı. İçerik olarak gençlerin madde bağımlısı olmasını önlemek olan oyun alkışlarla sona erdi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol