Silivri Facebook
banner88

1/5000 Ölçek İmar Planları Köylere Tanıtılıyor
 
5216 sayılı Büyükşehir Yasasıyla Silivri’ye bağlanan 16 köyün 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları, İBB Meclisi’nde onaylanarak askıya çıkarıldı. Askıya çıkan planlarla ilgili 14 Nisan 2009 Salı günü tüm muhtarlarla toplantı yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, daha sonra planların köylere tanıtılmasıyla ilgili talimat verdi.
 
Bu kapsamda Küçükkılıçlı, Büyükkılıçlı, Büyüksinekli, Seymen, Yolçatı, Çeltik, Sayalar, Çayırdere, Beyciler, Bekirli ve Danamandıra köylerine gidilerek yeni imar planları slâyt gösterimi eşliğinde vatandaşlara anlatıldı.
 
Silivri Belediyesi Başkan Koordinatörü Zafer Ercan, Başkan Danışmanı Mehmet Has, CHP Silivri İl Genel Meclis Üyeleri Şerif Sezen, Gürcan Albayrak, Bahattin Kıroğlu, Silivri Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Berrin Papila, Plan ve Proje Müdürlüğü teknik personelinin katıldığı toplantılarda vatandaşlara yeni projeler anlatılarak, sorular ve sorunlar dinlenerek not alındı.
 
27.03.2009- 27.04.2009 tarihleri arasında askıya çıkan, Yolçatı, Küçüksinekli, Beyciler, Sayalar, Çayırdıre, Akören, Seymen, Bekirli ve Danamandıra’nın itiraz süreci sona ererken; şuan askıda olan Büyükkılıçlı, Büyüksinekli, Çeltik, Fener, Gazitepe, Küçükkılıçlı ve Kurfallı köyleri ile ilgili planların itiraz süresi 4 Haziran 2009 tarihinde sona erecek.
 
Askı süreci devam eden köylerde Silivri Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme çalışmaları devam ederken, itirazlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Saraçhane binasına yapılacak.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol