Silivri Facebook

22 Yıl Boşa Geçmemiş
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda 22 yıl hizmet veren Genel Sekreter Sevil Toktaş, Cuma akşamı Park Otel’de düzenlenen veda yemeğiyle emekliye ayrıldı. Mesai arkadaşları tarafından uğurlanan Genel Sekreter Sevil Toktaş, duygulu anlar yaşadı.
Gecede bir konuşma yapan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, görevi süresince olağanüstü hizmet anlayışıyla çalışan Genel Sekreter Sevil Toktaş’a teşekkür etti.
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, odaya verdiği katkılarından dolayı, sırasıyla; İstanbul Bağkur İl Müdürü Haluk Caner’e, Ahmet Aktar’a, Çıraklık ;Eğitim Merkezi Müdürü Tuğrul Selimoğlu’na, Cumhur Uysaler’e, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Sevil Toktaş’a plaket sundu.
Gecede konuşma yapan İstanbul Bağkur İl Müdürü Haluk Caner; “Bu plaketi almaktan büyük onu duydum. Başkan, katkıda bulunduğumuzu söyledi ama biz sadece görevimizi yaptık. Emekli olan arkadaşımıza yeni hayatında başarılar dilerim” şeklinde konuştu.
Ali Tabakoğlu’ndan plaket alan Çıraklık Eğitim Müdürü Tuğrul Selimoğlu; “Geceyi tertipleyen  başkanımıza teşekkür ederiz. Göreve 2003 yılında başladığımızda; çıraklık eğitiminin içinde bulunduğu dönem belliydi. Kurumumuza destek veren Başkan Ali Tabakoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

İşte vefa!
Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından gerçekleştirilen garsonluk eğitimi çalışmalarına hocalık yapan Cumhur Uysaler, plaketini eşi Fethiye Uysaler’in almasını istediğini dile getirdi. Cumhur Uysaler şöyle konuştu: “Hepimizin çocuklarımıza, torunlarımıza göndermeyi arzu ettiği mektuplar vardır. Bu mektupları yazmak; nefes almaya başladığımız anda başlar, ebediyete intikal ettiğimiz zaman alıcılarının eline geçer. Bu bir nevi mirastır. Benden sonra gelecek nesle ulaştırmak üzere bu plaketi almaktan dolayı mutluyum, gururluyum. Başta Sayın Başkanıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Meslek hayatımda bana destek veren, motive eden, yön gösteren 29 senelik eşim Fethiye Hanım’la bu belgeyi almak istiyorum.”
Cumhur Uysaler, konuşma sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Güle Güle Sevil Hanım
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın emekliye ayrılan Genel Sekreteri Sevil Toktaş, plaketini, Oda Başkanı Ali Tabakoğlu’nun elinden aldı. Toktaş’ı yalnız bırakmayan mesai arkadaşları, kendisine verdiği hediyelerle Emekli Genel Sekreter’i duygulandırdı.

Bir vefa da Tabakoğlu’ndan
Birbiri ardına sürprizlerin yaşandığı gecede, bir vefa örneğini de Oda Başkanı Ali Tabakoğlu gösterdi. Oda çalışmalarını kamuoyuna duyuran gazetecileri unutmayan Tabakoğlu, medya çalışanlarına da katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.
Tabakoğlu’nun teşekkür belgesini, gazetemiz muhabiri ve köşe yazarı Alptekin Yıldız aldı.
Plaket töreninin ardından eğlenceye geçilen gece, Selami Dilsiz’in birbirinden güzel şarkılarıyla devam etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol