Silivri Facebook
banner88

4-E'nin Bu Başarısının Sırrı Nedir?
 
Geçtiğimiz günlerde gazetemizde Sadık Uygun Yayınları’nın hazırladığı Seviye Belirleme Sınavında İstanbul birinciliğini kazanan Berfin Yardımcı’ya yer vermiş ve il çapında göstermiş olduğu başarısından söz etmiştik.
 
Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu 4- E sınıfı öğrencileri, girdikleri seviye belirleme sınavında il çapında ve Türkiye genelinde büyük bir başarı kat ettiler. Başarıya doymayan öğrenciler, il genelinde ilk 7’de yer alırken, Türkiye genelinde de ilk 100’e girmeyi başardılar.
 
Kemal Yayınları’ndan seviye belirleme sınavına giren Yaren Kılıç il birincisi, Sadık Uygun Yayınları’nın sınavına giren Buse Ceren Geçkin il ikincisi, Okan Oral il üçüncüsü, Berk Türker il dördüncüsü ve Saadettin Ege Tuncel il yedincisi oldu.
 
Başarının sırrı Nazire öğretmen!
Başarılarının en önemli nedenlerinin biri de sınıf öğretmenleri Nazire Çorbalı olduğunu söyleyen Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu 4- E sınıfı öğrencileri “Sınavda öğretmenimizin bize öğrettiklerinin aynısı çıktı. Soruları çözmekte hiç zorlanmadık. Bizim için çok kolay bir sınav oldu. İl çapında ve Türkiye genelinde gösterdiğimiz bu başarının gerçekleşmesinde ki en önemli kişi Nazire öğretmenimizdir” dediler. Öğrenciler bundan sonra ki sevgiye tespit sınavlarında Türkiye genelinde ilk 50’ye girmeyi hedeflediklerini söyledi.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol