Silivri Facebook

Abelia, sezon hazırlıklarını tamamladı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi arkasında bulunan Abelia Sports Club, uzman kadrosuyla üyelerinin hedefleri doğrultusunda, kişiye özel paket programları uyguluyor. 3, 6 ve 12 aylık üyeliklerle çalışan Abelia Sports Club, egzersiz, step, aerobik, badi, sıkılaştırma ve yağ yakımı gibi faaliyetlerde bulunuyor.
 
Üyelerine uyguladıkları vücut analizi ile kişisel programlar hazırlayan club, üyelerine özel egzersiz gelişim kartlarıyla gelişimlerini kontrol altında tutuyor.
 
Spor Koordinatörü Şelale Güven önderliğinde yapılan grup egzersizleri, haftanın üç günü 10.00, 13.00 ve 19.30 saatlerinde yapılıyor. Abelia Sports Club’ünde, Sezgin Akbulut, Kader Kıray ve Cemile Gemici asistan hocalık yapıyor.
 
Çocuklar için Kids Club’ı da bulunan Abelia’da, yetişkinler spor yaparken çocuklarını Kids Cluba bırakabiliyor. Ayrıca, spor kulübünde 2 tenis kordu, 2 çim halı saha, mini golf ve yarı olimpik havuz bulunuyor.
 
Yaz okulu için kayıtların başladığını söyleyen yetkililer, 06- 16 yaş arası çocukları Abelia Sports Club’ünde güzel bir yaz tatilinin beklediğini söyledi. Yüzme, tenis, mini golf, junior plates ve junior aerodans gibi faaliyetleri içeren yaz okulunda, her branştan uzman iki antrenör ile çalışılacak.
 
2 Temmuz – 3 Ağustos arasında toplam 5 hafta yapılacak olan yaz okulunda çalışmalar, hafta içi 5 gün 09.00- 12.30 arasında yapılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol