Silivri Facebook

Akbank'tan Esnafa Kral Destek
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri’li esnafa bir destek de Akbank’tan geldi. Akbank Trakya Bölge Müdürlüğünden Şirket Pazarlama Yöneticisi Ali Kemal Akın, Şirket Pazarlama Yönetici Yardımcısı Sibel Alaca ve Şirket Müşteri İlişkileri Yöneticisi Mehmet Timur Kulay  tarafından gerçekleştirilen ziyarette esnafa tanınacak olan ve ödeme kolaylığı sağlayan “Kobi Kredi” hakkında bilgiler verildi.
 
Daha önce kredi verme girişiminde bulunan bankalardan, esnafın memnun kalmadığını ifade eden Silivri Esnaf Odası Başkanı Ali Tabakoğlu’nun sözleri üzerine bir açıklama yapan yetkililer, amaçlarının esnafa destek olmak ve kolay ödemeli bir kredi ile bunu gerçekleştirmek istediklerini ifade ettiler.
 
Konuyla ilgili detaylı bilgilerin aktarıldığı toplantıda, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası için düzenlenmiş olan özel fiyatlandırma tabloları sunuldu. İki taraf arasında protokol imzalanmazken ileriye dönük olarak çalışılabilme sinyalleri verildi. İki tarafında görüşmeden olumlu ayrıldığı gözlenirken, esnafın şubeye uğraması durumunda daha iyi bir bilgi alabileceği yetkililer tarafından ifade edildi.
 
Tolga EMEK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol