Silivri Facebook

Ali Dursun Yerel Basını Unutmadı
 
5 yıldır Silivri’de kaymakamlık görevini başarıyla sürdüren ve yaptığı çalışmalarla halkın takdirini kazanan Ali Dursun, Çorlu’ya tayininin çıkmasının ardından veda turlarına başladı.
 
Bu kapsamda değişim Gazetesi’ne de uğrayan Ali Dursun, özellikle sağduyulu yapılan haberlerden dolayı, Değişim Gazetesi imtiyaz sahibi A.Refik Bek başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür etti.
 
Özellikle, en kritik haberlerde dahi, toplumun huzurunu gözeterek yapılan haberlerin sağladığı faydanın altını çizen Silivri Kaymakamı ali Dursun “Bizler nasıl kamu yararını gözetmek zorunda olan idarecilersek, yerel basında bu anlamda bizimle paralel bir görev üstlenmiştir. Özellikle sizleri, en kritik konularda göstermiş olduğunuz sağduyudan dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Hiç bir zaman insanları galeyana getirecek, toplumun huzurunu bozacak haberlere yer vermediniz. Her zaman takip ettiğim gibi, soğukkanlı ve mantık çerçevesinde hareket ederek, basın ahlakına uygun yayınlar yaptınız.
 
5 yıllık görev süremde Silivri’de yapmam gereken her şeyin en iyisini yapmaya çalıştım. Her ne kadar Çorlu’ya tayinimiz çıksa da, bizim Silivri’den kopmamız mümkün değil.Silivri insanına da,görev sürem içerisinde göstermiş oldukları sağduyulu tavırlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hiç bir zaman bizlerin işlerini zorlaştırmadılar,aksine bizlere yardımcı oldular.İşte bu yüzden Silivri’nin bende ayrı bir yeri var.
 
Tüm gazete çalışanlarının bayramını şimdiden kutluyorum ve bugüne kadarki başarılı yayınlarından ve gazetecilik anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol