Silivri Facebook
banner88

Anneler Tarafından Yoğun İlgi Görüyor
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri’de bulunan tek devlet anaokulu olan Erguvan Anaokulu, yaklaşık bir yıldır Silivri Keltepe Mevkiinde hizmet veriyor. Tecrübeli öğretmen kadrosuyla eğitim ve öğretim gören minik öğrenciler, gün boyunca yaptıkları çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçiriyor.
 
87 öğrencisi bulunan Erguvan Anaokulu, Silivri’de tam gün olarak hizmet veren tek devlet okulu olma özelliğine sahip. Özellikle çalışan anneler tarafından yoğun ilgi gören Erguvan Anaokulu, kısa sürede birçok veli tarafından tercih edilir hale geldi.
 
2007 yılının Şubat ayından bu yana hizmet veren anaokulu, başarılarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Okul öğrencileri geçtiğimiz yıl katıldığı resim yarışmasında, ilk üç dereceyi birden alarak büyük bir başarı elde etti.
 
Erguvan Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde hem eğlenerek, hem de öğrenek keyifli vakit geçiriyor. Gün boyunca çeşitli faaliyetlerde bulunan öğrenciler, sabah, öğlen ve akşamüstü olmak üzere, 3 öğün yemek yiyor. Bunun dışında öğretmenleri kontrolünde farklı etkinliklerde bulunan öğrenciler, günün belirli bir saatinde de uyuyarak dinleniyor.
 
Öte yandan okulun bahçe düzenleme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Atatürk büstünün bitmek üzere olduğu ve yeşillendirmenin de devam ettiği bahçe çalışmalarının yaz gelmeden bitirilmesi planlanıyor.
 
Melis AVCI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol