Silivri Facebook

Arz da Var Talep de Var, İcraat Bekleniyor
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Ulaşım konusunda sıkıntı yaşadıklarını vatandaşlardan sonra site yetkilileri de dile getirdiler.
Dün gazetemiz de vatandaşlar Kiptaş bölgesinde yaşadıkları ulaşım sıkıntısını dile getirerek konuya acil olarak çözüm bulunmasını istemişlerdi.
 
Bunun üzerine bölgede bulunan site yöneticileri ile yaptığımız görüşmede yöneticiler de aynı sıkıntıları dile getirdiler.
 
Bölgenin hızla yapılandığını belirten Engin Kent Yöneticilerinden Sezgin Engin konu ile ilgili şunları dile getirdi “Bölgemiz hızla yapılanıyor. Şu anda bitecek olan konutlarla birlikte bölgedeki konut sayısı 2000’i aşacak. Şimdiden yaşanan ulaşım sıkıntısı o zaman daha da fazla yaşanacak. Bunun için özellikle ulaşım konusundaki sıkıntıların çözümlenmesi için mutlaka yetkililerin önlem almaları gerekiyor.
 
Manolya Bahçe Evleri Yöneticisi Yüksel Tuna ‘da konu ile ilgili olarak şunları söyledi “Ulaşım konusunda yaşanan sıkıntı ortada. Bu ileriki aylarda diğer sitelerinde faaliyete geçmesiyle birlikte daha da artacak. Hem taksi, hem minibüs bizim bölge için şart oldu. Ayrıca yollar ile ilgili bazı sıkıntılar var. Bunlarında giderilmesi gerekiyor. Yetkililerden bu konuda yardım bekliyoruz.
Varnalı Kooperatifi yöneticileri ise yıllardır bu bölgede ulaşım konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek hem minibüs hem de taksi hattının kurulmasının çok önemli olduğunu en kısa zamanda bunların gerçekleşmesini dilediklerini söylediler.
 
Öz Kent yöneticilerinden Sedat AKA ise konu ile ilgili olarak belediye ye minibüs hattı için müracaatta bulunduk. Taksi durağı civardaki yapılaşmayı göz önüne aldığımız zaman önümüzde ki günlerde önemli bir ihtiyaç olacak. Çünkü bölgemiz çok hızlı bir şekilde gelişiyor.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol