Silivri Facebook
banner88

Başkan Turan'a Gazitepe'de Sevgi Seli
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Öğrencilerin “Büyük Başkan” tezahüratları ile Gazitepe İlköğretim Okulu bahçesine giren Başkan Turan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Okullarımızı sürekli ziyaret ediyoruz. Önümüzde yaklaşan bir tatil var. Sizler de tatilinizi çok iyi değerlendirin. Belediyemizin ücretsiz yaz sor okulları var. Belediyemize gelerek kayıt olabilir, tatilinizi spor yaparak geçirebilirsiniz. İyi tatiller diliyorum. Derslerinizi de hiçbir zaman ihmal etmeyin” dedi.
 
ALKIŞLAR VE ÇİÇEKLER BAŞKAN TURAN’A
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, geçtiğimiz yıl mart ve nisan aylarında ilçe belediyesi sınırları içindeki tüm okulları gezerek, okul yönetimleri ve okul aile birliklerinden istekleri hakkında bilgi aldı. “Önümüzdeki yıl tekrar buluşalım” diyen Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, okulların isteklerini büyük oranda yerine getirdi. Bu yılda yoğun programına rağmen hizmetleri yerinde görme ve yeni istekleri dinleme adına okulları ziyaret eden Başkan Turan’a Gazitepe İlköğretim Okulu ziyaretinde öğrenciler ve aileler tarafından büyük sevgi gösterileri yapıldı.
 
Başkan Turan, okul girişinde elindeki bir buket çiçekle Fatma Güngör tarafından karşılandı. Güngör, Başkan Turan’a “Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Çok hizmetleriniz var” dedi. AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Maşalacı, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Turan Göksu, Silivri Belediye Başkan Danışmanı Sancak Dolar ile birlikte okulları ziyaret eden Başkan Turan, Gazitepe İlköğretim Okulu’nda okul yönetimi, öğretmenler, okul aile birlikleri, Gazitepe Mahalle Muhtarı Şemsettin İpek ile yapılan ve yapılması istenilen çalışmalar hakkında görüştü. Ziyaret sırasında öğrenciler adına Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a çiçek veren Müjde Çetin, “Başkanım, mahallemize ve okulumuza hoş geldiniz. Okulumuza ve mahallemize yaptığınız hizmetler için çok teşekkür ediyoruz” dedi. 
 
Okuldan ayrılırken öğrenciler tarafından etrafı çevrilen Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları tezahüratlar eşliğinde okuldan ayrıldılar.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol