Silivri Facebook

Dediklerimi Yapmazsan Ayağından Asarım Seni Şişko
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
“Benim derdimin dermanı sensin şişko muttar” diyen Keçicioğlu kâh gülüp, kâh ağladığı konuşmasıyla Eren’i ikna etmeye çalıştı.
 
Silivri Muhtarlar Derneği başkanı Muharrem Eren’in bugünkü ziyaretçileri arasında kendi köylüsü Nimet Keçiciler de vardı. Kocasının tüm mallarını elinden aldığını ve sattığını, parayı da bankaya koyduğunu  iddia eden Keçicioğlu tutarsız istekleri ve konuşmaları ile ruhsal bir çöküntü yaşadığı izlenimi verdi.
 
Muharrem Eren’in büyük bir saygı ve sabırla dinlediği Nimet Keçicioğlu’nu ikna etmesi de epey vaktini aldı. “ Senden Kömür istiyorum,Odun istiyorum, İlaç istiyorum, İlaç Parası istiyorum. Bi tane Nimet ablan var, bana bunları alman gerek.ben aha bu ellerimle çalıştım kocama baktım. Tarla tapan yaptım. O herif ne yaptı bütün malı mülkü sattı parayı da bankaya yatırdı. Boy boy çocuklarım var ama hiç birinden hayır yok. Bana sen bakacan , bak bu dediklerimi yapmazsın seni ayaklarından tavcana asarım şişkooo” diyen Nimet Keçicioğlu’nu ikna etmeye çalışan Muharrem Eren “ Tamam Nimet abla. Ben çözeceğim senin tüm isteklerini” diyerek keçicioğlunu sakinleştirerek köye yolladı.  “ nimet teyze’nin bu söylediklerini siz gerçek sanmayın. O kendi dünyasında böyle hayaller kurarak  herkese bunları anlatır. Kimseye zararı da yoktur. Sadece konuşur, anlatır, rahatlar ve kendi kabuğuna çekilir” dedi. Eren, Keçicioğlu’nun muhtaç bir insan olmadığını bankada parası olduğunu ve kendine ait 20 dönüm tarlası olduğunu da söyleyen Eren “ O bu şekilde mutlu oluyorsa bizim onu dinleyerek rahatlamasını sağlamak insanlık görevimiz.” diyerek ne kadar hoşgörü sahibi olduğunu da kanıtlamış oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol