Silivri Facebook
banner88

EMELLERİ BAŞKA
Çukurca'da, PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu 6 fidan gibi vatan evladı şahadete erdi.
Lice’de, Çukurca’da, Dağlıca’da, Aktütün karakolunda yapılan saldırılar. 
Evet, kalleşçe bir saldırı.
Peki, bu kalleşleri, hainleri düzen bazları savunanlar ne yapıyor?
Terörün dili, dini, ırkı, mezhebi yok.
Ama onlarla iş birliği yapanlar evet PKK’yı terör örgütünü olarak nitelendirmeyen bu ülkenin ekmeğini yiyen bu ülkede siyaset yapanlar. Hala bazı haklar verilmeden terörün bitemeyeceğini söylemeye utanmıyorlar.
 Bizler eğer yakın tarihimi çok iyi okuya bilsek bu gün planları daha iyi idrak edebiliriz. Bundan bir asır öncesinde yaşanan olaylar günümüzde de tekerrür etmekte 15 Mayıs 1919’da Yunalılar İzmir’i işgal ettiklerinde günümüzde olduğu gibi o günde bazı aydınlar Yunanlıların İzmir’i işgal etmediği tam tersine 1971 den buyana o toprakları Türklerin işgal ettiğini ve İzmir Yunanistan’ın olduğunu gazete sütunlarında anlatıyorlardı.
Bu gün ne yapıyorlar. Ermenileri katlettiğimiz gerekçesi ile Ermenilerden özür diliyorlar.
Özür dileyenler kim ve kimden özür diliyor. Özür dileyenlerin isimleri, ırkları, dilleri, dinleri beni fazla ilgilendirmiyor. Kurtuluş savaşından sonra bu ülkenin üzerinde oyunlar oynanıyor. Kimi dost kisvesi ile kimisi alenen kinini kusuyor. Varmak istedikleri menzile ulaşmak içinde her yolu mubah sayıyorlar. Karadeniz de Pontus oyunları, Artvin’de Gürcüleri kullanmak istiyorlar. Ama müreffeh olamıyorlar. Artik doğu ve Güneydoğu’da da Kürt vatandaşlarımızı kandıramaz olduklarından. Kendilerine maşa olarak bir siyasi partiyi çok iyi bir şekilde kullanıyorlar.
Bu ülkede kurt sorunu yok.
Bu ülkede siyasi bir hizmet gecikmesi olmuştur. Bu gecikmede doğu ve güneydoğuya olduğu kadar Karadeniz’de Trakya’ya ta yapılmıştır.
Karadeniz sahil yolu daha yapılalı bir yıl oldu. Ama ben 9 sene önce Diyarbakır’a gittiğimde yol sorunu yoktu. Bu gün Çanakkale’nin köylerin elektrik yol, su, telefon ve elektrik yok. Şimdi o köylerde yaşayanlarda mı dağa çıksın?
Aslında biz balık hafızalı bir duruma getiriliyoruz. Toplum adeta morfinleniyor. Televizyonlar aracılığı ile beyinlerimiz uyuşturuluyor. Uyuşturulmaya da devam edecekler. Ta ki biz uyana kadar. Yaratan bu ülkeye bir daha kurtuluş savaşı yaşatmayısın. Bu toprakları Savaşla alamayacaklarını anladıkları içindir ki bu gün para ile alıyorlar.
Eğer yakın tarihimizi anlayarak okursak bundan bir asır önce ki yaşanan olaylar farlı yollarla oynanıyor. Asıl emelleri ne Kürt soru nede ermeni soykırımı. ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARINA SABİR DİLİYORUM.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol