Silivri Facebook
banner88

Emniyet güçleri yasak parka göz açtırmıyor!

Kaynak : Değişim Gazetesi

Yaz ayının gelmesi ve ilçemizde nüfusun giderek artmasıyla birlikte trafik ve park sorunu yeniden gündeme geldi. 1,5 aydır ciddi bir çalışma başlatan emniyet güçleri, yasak parka göz açtırmıyor. Silivri’nin cadde ve sokaklarını kontrol altında tutan emniyet güçleri, özellikle yaya kaldırımına park yapan araçlara ceza yazan ekipler, daha sonra çekici yardımıyla araçları park yaptıkları yerden kaldırıyor.

Yasak park için 55 YTL ceza kesen emniyet güçleri, bazı vatandaşlardan tepki görse de, bazı vatandaşlar tarafından da tebrikle karşılanıyor. Araçların yaya kaldırımlarına park yapmalarına tepki gösteren vatandaşlar, emniyet güçlerinin bu çalışmasını başarıyla karşıladı.

Korsan “Yerel yöneticileri uyarıyorum”
Emniyet güçleri ceza kestiği sırada olay yerinde bulunan Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, Silivri’nin çok acil katlı otoparklara ihtiyacını olduğunu vurguladı. Korsan “Kaldırımlar otopark yerine kullanılıyor. Bunların önlenmesi ve trafik sorununun çözülmesi için, katlı otoparklara ihtiyacımız var. Silivri’ye en az 3 tane katlı otopark yapılması gerekiyor. Yerel yönetimi bu konuda uyararak, Silivri’nin en büyük sorunu olan otopark probleminin çözümünü sağlanmasını talep ediyorum” şeklinde konuştu.

Melis AVCI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol