Silivri Facebook

Emniyet Md.lüğü ve Milli Eğitim Md.lüğü Öğrencilere Emanet
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hazırlanan programda, Kaymakamlık, Cumhuriyet Başsavcılığı, Garnizon Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamlarını, ilköğretim öğrencileri ele geçirdi. Cuma günü saat 15.00 itibarıyla görevi devralan küçükler, büyüklere mesajlar verdi.
 
Silivri Kaymakamlığı’nın oluru ile hazırlanan program kitapçığında Cuma günü saat 15.oo itibarı ile başlayacak etkinliklerde Mülki erkan makamlarını sembolik olarak çocuklara bırakacağı bildirildi. Silivri kaymakamı Ali Dursun’un program değişikliği nedeniyle bu uygulamayı erken saate alması neticesinde Silivri Kaymakamlığını yapan Mimarsinan İlköğretim Okulu öğrencisinin makamda ne tür yönetim sergilediğini takip edemeyen basın mensupları İlçe Emniyet Müdürü Odabaş ve Milli Eğitim Müdürü İşler’in makamlarını devralan öğrencileri takip edebildi.
 
Silivri İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Odabaş’ın koltuğuna oturan Gazitepe İlköğretim Okulu 8/A sınıfı öğrencisi Görkem Dalgın, ilçe asayişi hakkında emniyet personelinden bilgi aldı. Şehirdeki suç oranı ve emniyet tedbirleri hakkında bilgi alan Dalgın, İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışmalarını tatmin edici buldu. Yeni Emniyet Müdürü Görkem Dalgın, “Benim düşündüklerimi hayata geçirmişler. Önermek istediklerimin yapıldığını gördüm. Emniyet çalışmalarını gayet başarılı buldum ve beğendim” dedi. Görkem Dalgın, ilçede asayiş kontrol daha sık yapılmasını gerektiğini vurgulayarak, kamera sisteminin yaygınlaşmasını istedi. Asayiş raporunu dinleyen ve önerilerini Emniyet Müdürü Erdoğan Odabaş’a aktaran Dalgın, emniyet personeline çalışmalarında başarılar dileyerek, müdürlük makamını Odabaş’a devretti.
 
Halis İşler’in koltuğu ‘sallanıyor’ mu?
Cuma günü yapılan programda, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler’in koltuğunaysa, Balkan Koleji 5/A sınıfı öğrencisi Ayda Peren Özsoy oturdu. Küçük müdireyi yalnız bırakmayan arkadaşları Seren Ünsal ve Mert Sömek, Milli Eğitim Müdürü Özsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
 
İşler’den görevi devralan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayda Peren Özsoy, Silivri’nin bir eğitim müzesine ihtiyaç duyduğunu dile getirdi. Eğitim sisteminden fazla şikâyeti olmadığını ifade eden Özsoy, “Öğretmenler, bütün öğrencilerine eşit şekilde davranmalı. Okullarda şiddeti önlemek için daha sıkı tedbirler alınmalı. Öğretmenler, daha sık aralıklarla veli toplantısı düzenlemeli. Öğrenciler, okul sorumluluğunu bilmeli; velilerse çocuklarıyla daha yakından ilgilenmeli” şeklinde konuştu.
 
Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayda Peren Özsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete gelenler arasında bulunan bir öğretmenin; “Silivri’mize de bayan Milli Eğitim Müdürü yakışır” sözlerini “Sayın hocam, alınıyorum” şeklinde yanıtlayan Halis İşler, odada bulunanları güldürdü.
 
Öğrencilere satranç takımı hediye eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, “Ne mutlu bizlere ki; ülkemizin geleceği böylesine pırıl pırıl yavrularımıza emanet” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol