Silivri Facebook

Esnaf Odasından Bir ilk Daha
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Göreve başladığı günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan Ali Tabakoğlu,3 Eylül itibariyle başlayacak olan autocat kursunun müjdesini verdi.Daha önce çeşitli branşlarda verilen eğitimlere şimdide autocat  eğitimini eklemenin grurunu yaşayan Tabakoğlu verilecek eğitim ve kursiyerlerde aranan özellikler konusunda yaptığı açıklamada “yine bir ilke imza atmanın gruru ve sevinci içerisindeyiz. Bu kurs ÖSDP2 adı altında tamamen Silivri Birleşik Esnaf Ve Sanatkarlar Odası’nın bünyesinde gerçekleşecektir.
 
3 Eylül tarihinde başlayacak olan kursumuz iş garantili olup,işe yerleştirilen kursiyerlerimizin en az 2 ay süreyle bu işlerde çalışmaları gerekmektedir.2008 versiyonunun kullanılacağı autocat kursumuzun eğitim süresi,günde 5 saat olmak kaydıyla 50 gündür.Ayrıca kursiyerlere İş-Kur tarafından günlük 12 YTL olmak kaydıyla ödeme yapılacaktır.
 
Ancak kursiyerlerde aranan özelliklerin başında kursa başlayan kişinin herhangi bir işte çalışmıyor olması ve herhangi bir aktif sigortasının olmaması gerekmektedir,kısaca işsiz olması zorunludur.Birde kursiyerin 18-40 yaş arası olması ve de iyi derecede bilgisayar biliyor olması gerekmektedir.Çünkü verilecek eğitim bir programdır ve ayrıca sıfırdan bilgisayar eğitimi verilmeyecektir.
 
Kursumuza kaydını yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Esnaf Odası’na ya da yeni sanayide bulunan eğitim okuluna başvurabilirler” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol