Silivri Facebook

Huzur evi inşaatı süratle ilerliyor
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Cumhuriyet Mahallesi, Halim Uluşahin Caddesi’nde Akçil Kardeşler Silivri Huzur Evi yapılıyor. Yaklaşık 8 ay önce başlayan huzur evi inşaatının çalışması, Akçil kardeşlerin belediyeye bağışladığı arsaya yapılıyor. Kaba inşaatının, 3 aya kadar biteceğini öğrendiğimiz Silivri Huzur Evi’nin çalışmaları, Süratle devam ediyor. Gönenli Mehmet Efendi vakfı tarafından yaptırılan Huzur evi inşaat başlama öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından şiddetli bir biçimde eleştirilmişti.
 
Yetkililer, 100 yatak kapasiteli olan huzur evinin 1 yıl sonra hizmete gireceğini belirttikleri, geniş bir bahçe, yemekhane, yatakhane, doktor ve hemşire odalarının bulunacağı Silivri Huzur Evi’nde, yaşlıların vakit geçirmesi açısından, televizyon odası ve kafeterya olacağını da belirttiler.
 
“Silivri’de bir ilk olacak olan ve geniş bir alana yapılan huzur evi, büyük bir ihtiyacı karşılayacak.” Diyen ilgililer “Akçil Kardeşler Silivri Huzur Evi’nin merkezden uzak, sessiz bir yer olması nedeniyle, yaşlılar daha rahat edebilecekleri huzurlu bir ortamda yaşayacak.” Dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol