Silivri Facebook

İBB'den Beyciler'e Asfalt Hizmeti
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmaları başlayan Beyciler ile Çerkezköy arasındaki yolda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
 
Daha önce bozuk olan ve ulaşımda sorun yaşatan yolda, alt zemin çalışmalarının ardından, sıcak asfalt kaplaması yapılacak. Alt yapı çalışmalarının ardından sıcak asfaltlaması yapılacak yolun, önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan yol ,  bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.Beyciler Köyü Muhtarı ve aynı zamanda Silivri Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı olan Fikret Özdemir ,çalışmalarla ilgili olarak “Şu anda ,yapımına başlanan yol,bizim için güzel bir hizmet niteliği taşıyor.Bozuk olan yoldan ötürü halkımız rahatsızdı.Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu konuda güzel bir çalışmayla bölgemize iyi bir hizmet getirmiş oluyor.Bu açıdan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.Ayrıca bu konuda bizlere destek olarak bu hizmetin gelmesinde ,katkılarından dolayı da AKP Silivri  İlçe Başkanı sayın Halit Girgin’e de teşekkür etmek isterim.”dedi.
 
Tolga EMEK
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol