Silivri Facebook
banner88

Işıklar'a bilge sevgisi, bilge desteği
 
Yaptığı ziyaretlerde el öpüp hayır dua alan Işıklar ‘toplumun bilgeleri’ olarak isimlendirdiği yaşlılar ile kurduğu diyaloglar sonrasında aldığı desteğin kartopu gibi büyüdüğünü ifade etti.
 
Silivri Belediye Başkanlığı yarışına CHP saflarından giren Özcan Iışıklar toplumun her kesiminden büyük ilgi görmeyi sürdürüyor.
 
Işıklar ziyaretleri sırasında yaşlılarıda ihmal etmiyor. ‘ Toplumun Bilgeleri’ diye isimlendirdiği yaşlılar ile sıcak diyaloglar oluşturan CHP’li Işıklar “ onlar bizim bilgelerimiz. Onların yaşayarak kazandıkları deneyimlerden yararlanmak ve doğruları yanlışları tespit etmemizdeki önerileri yabana atılacak şeyler değil. Bu açıdan bizlere ufuk açıyorlar. Kendilerine minnetarım” dedi.
 
Yaptığı ziyaretlerde bulunan yaşlılar ile oturup ikili sohbetler yapan Işıklar
“bize geçmişte yapılan siyasal hataları ve yönetimsel eksiklikleri aktarıyorlar. İsteklerini sorduğumuzda da ‘canının sağlığı evladım, Atatürkümüzü kimselere yedirmeyin yeter’ diyerek Mustafa Kemal’e olan bağlılıklarını ve minnetlerini dile getiriyorlar. Bizlerde onlara vereceğimiz hizmetleri anlatıyoruz. Çok mutlu oluyorlar ve ‘oyum senin evladım’ diyorlar. Bu da bizi çok mutlu ediyor” dedi.
 
Işıklar Toplum Bilgeleri’ni ziyaretleri sırasında  Emekli evi Projesini , Aile Danışma ve Sosyal Yardım Merkezi projeleri ile yaşlılar için oluşturulacak sosyal projeleri anlatıyor.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol