Silivri Facebook
banner88

Mustafa tuzlu

Yoğun ve üzücü olaylarla dolu bir haftayı geride bırakıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu yakınlarının düğün merasimlerine katılmak için Silivri’den Gümüşhane’ye gitmek için yola çıkan Tosun ailesinin beş ferdi Tokat’ın Reşadiye ilçesinde Kelkit Çayına uçarak yaşamlarını yitirdiler. Değişim Gazetesi olarak kazayla ilgili haberleri ve arama çalışmalarını sizlere aktarırken Tokat’ta ki meslektaşlarımızla sürekli iletişim halinde bulunarak sizlere doğru ve zamanında haber ulaştırmak için haber merkezimiz. Pazar akşamı gece saat 2’ye kadar bekleyerek kayıp olan ve arama çalışmaları devam eden Tosun ailesinden bulunanları birçok ulusal basının sayfalarında göremezken Değişim Gazetesi siz okurlarına ulaştırmayı başardı.  *********    ***********    **********
Sorumlu değil çözüm bulunsun

Bir kaza haberi de önceki akşam Silivri Mimar Sinan Köprüsü yanında E-5 karayolunda meydana geldi. Gokkuşağı alış-veriş merkezi ve Mega saray düğün salonlarının hemen önünde meydana gelen kazada Ağrı nüfusuna kayıtlı 2 kışı hayatını kaybederken bir kişide Silivri Özel Anadolu Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veriyor. Kazayla ilgili haber merkezimizi arayarak şikâyetlerini dile getiren okurlarımız bu kazanın sorumlusunun ne kaza yapan araç sürücüsü nede yayalar olduğunu belirterek transit yolda yaya geçidi açtıran ve açılmasına izin veren yetkililer olduğunu belirttiler. Önceki akşam meydana gelen kaza ilk ve son olsun temennimiz. Başka aileler sönmesin, ümit ediyoruz ki bir an önce burayla ilgili gerekli önlemler alınır. Her iki kazada da ölenlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
*********           **********        ******** ********
 Hastaneden bihaber başhekim haberimizi pazartesi günü gazetemizde okuyan okurlarımız. Bir başhekimin bu kadar sorumsuz olduğunu bir anlam veremediklerini belirterek, hastanenin başhekimi hastanede ne iş yapıyor diyerek Silivri Devlet Hastanesinden tatmin edici bir açıklama yapılmasını istiyorlar.
******* ********        **************           *******
Işıklar ile Turan Ringde!
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 100. gün toplantısında yaptığı açıklamalarla alevlenen karşılıklı atışmalar bu hafta da devam etti. Gözüküyor ki bu tartışmalar önümüzde ki haftalarda devam edecek. Bizde Değişim gazetesi olarak bu gelişmeleri dakika dakika takıp edip sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu karşılıklı açıklamalara yorum eklemiyoruz eklememe yede devam edeceğiz. Siz okurlarımızdan gelecek olan kişi haklarına saygılı ve objektif yorumlara da yer vereceğiz.
******                **********                    ************

 

Silivri belediyesi basın ve halkla ilişkiler müdürlüğü ne iş yapar?

Silivri belediyesi basın ve Halkla ilişkiler ne iş yapar belediye başkanın arkasından mı dolanır?  Yoksa başkanın gideceği ve katılacağı toplantı yerine en az bir saat önceden gidip gerek oturma yerlerinin oluşturulması gerekse basın mensuplarının görüntü almaları için en ideal ortamın hazırlanmasını mı sağlar? Veya aydan aya ATM’ye gidip maaşlarını mı çeker burada çalışanlar?

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol