Silivri Facebook
banner88

Özcan Işıklar’ın Elinde Kınası…

Özcan Işıklar’ın Elinde Kınası…

Bu yaşıma girdim, 50 yıllık siyaseti gün be gün yaşadım ama böyle kumpas, dalavere alavere görmedim…

Ümit Kalko öyle iyi niyetle başladı ki Silivrispor Başkanlıpı’na; hedef gösterdi, önce feda dedi ve ilk senesinde takımı şampiyon yaptı.

Yaptı da ne oldu?

Şampiyonluğa çeyrek kala şer odakları çalışmaya başladı ve bugüne kadar yaptıkları konuşmalar ve çalışmalarla Ümit Kalko’yu bezdirdiler.

Amaçları buydu zaten, başlarında Özcan Işıklar, ateşin üstüne devamlı benzin döktü. Kalko baktı ki kimseye yaranılmıyor; aday değilim deyip kestirip attı.

Karşısındaki zihniyeti iyi tartamamıştı Ümit Kalko…

On beş gün önce görüştüğüm CHP’li bir meclis üyesi şampiyon olmuş   takımla ilgili şöyle diyordu; “ masraflar artacak, futbolculara büyük paralar verilecek, borçlar artacak, bunun yerine amatör branşlara yönelelim. Silivri’de gençlere spor yaptıralım.”

Kulağa hoş geliyor bu sözler ama Silivri adını Türkiye’ye futbol ile duyurmanın getireceği artıları düşünmeden ne kadar da uzak.

Aman! Yeni gelecek yönetim küçük olsun bizim olsun zihniyetiyle hareket etmesin! O zaman bir bakmışsın 3 yıl sonra amatör lige düşer Silivrispor…

Üç yıl sonra elinde kınası ile dolaşanlar, ortalarda hiç görünmezler. Kimsenin de bir kurtarıcı aramaya yüzü tutar mı bilmem.

O günlerde, şimdiki belediye başkanı elinde kınası dolaşır durur.

Son sözlerim de Ümit Kalko’ya: Sitemlerinde çok haklısın ancak şunu unutma ki seni destekleyen, hakkını teslim eden, ayıp ettiler diyen o kadar çok insan var ki, sen gönüllerde taht kurup gidiyorsun…

Sevgiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol