Silivri Facebook
banner88

SİBESO'dan Motor Ustalarına Seminer
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası, gerçekleştirilen projeler çerçevesinde İŞKUR Bünyesinde değişik mesleklerde verilen eğitimlerin yanı sıra oda üyelerine de zaman zaman mesleki eğitimler veren ve Türkiye’de 2008 yılı içersinde sadece 25 ilde uygulanan Kadın Girişimciliği Eğitiminin bir ayağını da 14 Nisan 2008 günü Silivri’de başlatan Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası bir eğitim kurumu gibi çalışıyor.
 
Şimdi de Büyükçekmece Renault Bika ile işbirliği yapan Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası, motor tamircilerine yönelik olarak mesleki geliştirme ve teknik bilgi semineri düzenliyor.
 
Seminerin yarın Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ait olan işletmeler üstü Eğitim Merkezi’nde yapılacağını açıklayan Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Ali Tabakoğlu, verilecek olan bu seminer sonrası diğer araç modelleri üzerine de seminerlerin periyodik aralıklarla devam edeceğini söyledi.
 
Tabakoğlu, “Kendimizi yenileyebilmek ve işimizde başarılı olabilmek için, mesleki eğitime önem vermemiz gerekiyor” dedi.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol